normal doğumda yaşadıklarım!!!

madem bu kadar korkaksın okuma doğum hikayelerini sen benim yalan söylediğimi düşünüyorsun doğumuna çok az kalmış 10 gün sonra görüşürüz yalan mı gerçek mi ha bide benim gibi cesur olupta normal doğumu tercih edersen

evet doğumum çok zor geçti şuan ikinci bebeğimi düşünüyorum Allah nasip ederse gene normal doğum tercih edeceğim,belki gene aynı sancıları çekeceğim ama değer çünkü ben anneyim ,evladım için herşeye değer

gule gule buyut bebegını

Senin gittiğin hastaneyi de doktoru da beğenmedim gerçekten.Çok acı çektirmişler sana,üzüldüm.İnşaallah benimki kolay olur ya.Senin yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu Çocuk çıkmaya başlamadan neden kestiler seni anlamadım doktor da seni bekleyemem sezaryan yapıcam demesi çok soğuk kalpsiz bir davranış.açılma yetersizken seni yürütmeleri de cabası.

Arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum ama beni şaşırtan şeyler yazmış.Ben de epiduralle normal doğum yaptım ama öyle bacaklarımı falan bağlamadılar.Gayet modern bir ortamdı.Dikiş atılırken de uyuşturdular.Normal doğumda sancılar kötü ama onun dışında herşey çok güzel.Herkese şiddetle tavsiye ederim.Arkadaşın yaşadıklarını herkesin yaşayacağını sanmam.Hatta ben doktoruma sormuştum bacaklar bağlanıyor mu diye.Bana öyle şeyler eskide kaldı bacak bağlama falan yok dedi.Hastanın kendini güvende hissetmesi ve korkmaması için bağlamayı saçma bulduğunu söylemişti.Düşünsenize bir bacaklarınızı bağladıklarında zaten otomatik olarak korku başlar.Allah herkese yardım etsin doğum anında.Gerçekten cesaret istiyor..

ALLAH IM yazını okurken hem korktum ,hem üzüldüm .kıyamam nasıl dayandınbenimde normal gözüküyor .şu mübarek gecede hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inş.

Herhalde hastane ve doktor seçimi çok önemli benim iki çocuğumda normal doğumla dünyaya geldi ama iki farklı şehirde ve iki farklı hastanede ben böyle muameleyle karşılaşmadım. Sancı çekiyorsunuz elbette ama bu normal bir süreç bir de bana ikisinde de epidural yapıldı öyle ayaklarımı falanda kimse bağlamadı kimse karnıma falan bastırmadı dikiş atılırken iğne olmadı ama ben acı falanda hissetmedim epiduralden dolayı sizinki gerçekten ürkütücü bir hikaye geçmiş olsun

çok travmatik bir doğum olmuş.maşallahınız var.doktorunuz sizi bu kadar neden zorladı normal doğuma anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…