Normal doğum

ne güzel Rabbim evladınıza hayırlı omurler versin.. bende normal dogum istiyorum. hiç korkmuyorum inş hep böyle korkusuz geçer cok cesaretliyim ama son dakka nolur bilemem ya

merhabalar,
Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğinize. İnanın çok mutlu oldum hikayenizi okurken ve gözlerim doldu. ben de normal doğumdan korkanlarım. aslında çok istiyorum ama korkutucu geliyor. fakat hikayeniz içime su serpti. Allah bana da güzel bir doğum nasip eder inşallah. hayırlı olsun:)

Meraba çok güzel anlatmış sın ben 17 yaşındayım ve çok korkuyorum bebeğim erkek 33 hafta 6 günlük şuan kasıklarım da inanılmaz sancı var yataktan kalkmak ta zorluk yaşıyorum kaç kiloyla doğum yaptığını merak ediyorum ben 65 le hamile kaldım 88 kiloyum şuan internet üzerinden izledim doğum ları o korkumu arttırdı

ALTINIM merak ettim normal doğum mu yaptınız dediğiniz gibi bende smear ı duyunca bıle ürkenlerdenım de..

ALTINIM merak ettim normal doğum mu yaptınız dediğiniz gibi bende smear ı duyunca bıle ürkenlerdenım de..

Canim o korkuyla sezeryan olmaya karar verdim ve sezeryan oldum kizim suan ucuncu ay icinde. Korkmasaydim normal yapsaydim keske diorum ama onguc bende yoktu. Sezeryandada cok canim yandi ilk hafta sonra alisiyosun suan iyiyim ama o bolgem
Hassas en ufak biseyde esimle sakalasirken bile aman dikkat degme elleme acir bise olur panigindeyim yani normala donemedim ama acim sizim yok tabi. Normal dogum yapmadigim icin bise diyemicem allahim hayirlisini nasip etsin sana

amin inşallah cok geçmiş olsun

Merhabalar benimde ikinci bebeğim olacak ilk oğlumu epidural normal yaptım ama su an tam normal istiyorum çünkü bel ağrım çok kaldı epidural da tabi bide hemoroid yırtık sorunu doğumdan sonra 6 ay çektim şu an tek korkum normal doğumda kesik ve dikisi tamamen his ediomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…