normal wc yok bizdeArkadaşım normal doğum mu kaldı ki bilen olsun. Son dönem bol bol yürüyüş yap klozet değil diğeri wcyi kullan . 38den sonra hurmaya başla bol bol dua et ama korkup sezeryane dönme sakın .
ben nazlı olduğum için çok tırrrrsıyorummmmmbende çok korkuyorum normal doğumdan ama Rabbim onun sabrını verir korkma kimler doğuruyo ki güçlü ol annesi.
sen ne zaman doğuracan kısmetseinan ben daha nazlıyım canım da çok az bi iğne olacam hünkür hünkür ağlarım korkak mı korkağım ama bak bende hamileyim şimdi doğum yapıcam biraz nazını çek annesi bebeğinin
tirsmakta cok haklisiniz, ama kisiden kişiye de degisen bisey fiziki yapiylada alakali,kimi zor kimi kolay kimide bir dogumunda kolay digerinde zor gecirebiliyor. Kiminin onceden sanci,kiminin sancidan once suyu geliyor.yani herzaman planli bisey olmuyo dogum.allah kolay dogum ve saglikli evlat versin.tecrubeli dr olsun mutlaka mumkunse erkek dr.olsunben nazlı olduğum için çok tırrrrsıyorummmmm
iki gün sonra 31 haftamıza girecez.tirsmakta cok haklisiniz, ama kisiden kişiye de degisen bisey fiziki yapiylada alakali,kimi zor kimi kolay kimide bir dogumunda kolay digerinde zor gecirebiliyor. Kiminin onceden sanci,kiminin sancidan once suyu geliyor.yani herzaman planli bisey olmuyo dogum.allah kolay dogum ve saglikli evlat versin.tecrubeli dr olsun mutlaka mumkunse erkek dr.olsun
Bizde kadinda rahat hissederim diye kadina gittik ama pisman oldum.erkek dr.lar inanin daha hissiyatli,daha cesur,kadin dr.eli daha agir,daha cekimser daha tecrubesiz geldi..kime sorsam erkek dr olsun istiyor..iki gün sonra 31 haftamıza girecez.
bu zamana kadar erkek doktora gidemedik
babamız çok kıskanç :)
kişiden kişiye değişiyorBence de erkek doktor çok daha ii ama doktordan doktora değişir elbette. Arkadaşlar korkmayın lütfen korku ağrıyı artırır kendinize güvenin doğurmak hakkında bilgilenin bebeğe hazırlık yaptığınız kadar doğuma da hazırlanın. Bilgilenmek başına ne geleceğini bilmek insanı cesaretlendirir. Bir iğneden korkuyorum diyorsunuz sezeryan nasıl peki kat kat kesilip dikilmek sonra da iyileşmek filan. Ben sezeryan oldum sancıyle girdim hemde suni sancı aldım yine de inadına normal doğum diyorum .Kendinize yapacağınız en iyi şey normal doğum için hazırlanmak bilgi sahibi olmak mümkünse eğitimlere katılın ücretsiz eğitim yapan yerler var.Herşeyin doğal olmasını isteyin suni sancı olmadan epidural istemeden doğumunuzu yapmak istediğiniz belirtin. Allah hepimize güç versin güven versin.
Bu arada herhangi bir sağlık problemi olanlar için demiyorum bebek çok iri olur çatı muait olmaz ona diyecek birşeyim yok. Ama sezeryancı doktordan uzak durun derim
bizim babamız da kıskançBen kasım Ayında doğurcam benim Dr da bayan bilmiyorum iyi gibi şimdilik bizim babada çok kıskanç
Rabbim herkese yardım eder inş dün bebeğim ilk hediyesini Aldı yavrum sana kavuşmak beklediğim en güzel şey
Seni çok seviyorum
Canım selam, hangi doktorda doğum yaptın.Bebeginiz ve sizin icinde bir sıkıntı yoksa kesinlikle sonuna kadar normal dogum derim bebegin donmemesi vs bence bunlar bile sezaryen için yeterli degil benim doktorum bayandi ve harika bi dogum geçirdim 5 6 dakika surdu herkese boyle bi dogum nasip etsin Allah sancilarimda da nefes vere vere topun ustunde ziplayarak :)ustesinden geldim ..hamilelgim riskli olmadığı icin bol yuruyus yaptim son gune kadar iliskiye girdim esimle o da doğumu kolaylastirir demisti doktorum ve som gunlerde bol hurma ahududu cayi içerek egilip kalkma hareketini cok yaptım merdivenlerden inip ciktim ve faydalarini gördüm kızımın boyuna kordon dolanmis doktorumun eli okadar pratik okadar sakin ve isini iyi yapan bi doktorki suan yeni bi bebek istyorum doktorumdan vazgecmem ve inşallah yine normal dogururum hersey o anda bitiyo kizlar Allah hepinizin yardimcisi olsun
Canim hayirli olsun bebegin, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hepinize benim doktorum pinar tokatlioglu atasehir de muanehanesi var ozel sigorta da geciyo bildigim kadariylaCanım selam, hangi doktorda doğum yaptın.