• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum

birolbirgul

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
20
0
16
Malatya
hamile üyeler ve anneler aranızda normal doğum yapmış olanlar beni bu konuda bilgilendirebilir mi aceba?ben 7 aylık hamileyim normal doğum düşünüyorum.ancak vajinal variism var bu da doğum sırasında sıkıntılara yol açıyormuş.hatta kaşıntı esnasında bile kanama yapıp ölümcül sonuçlanabiliyormuş.benim de gözüm korktu.genital varisi olup da normal doğum yapmış olan varsa yazarsa çok sevinirim.ayrıca şunu da merak ediyorum normal doğumdan sonra vajina asla eski esnekliğine kavuşmuyor ama büyük oranda topluyor diye öğrendim araştırmalarım sonucu.bu da beni rahatsız etti.sonuç olarak doğum sonrası hayatı,cinsel hayatı büyük oranda etkileyecek.çok kafam karışık.sezeryan başlı başına dert zaten.lütfen deneyimlerinizi paylaşın şimdiden teşekkürler.

Merhaba, varis ile ilgili bilgi sahibi değilim sanırım bu konuda en doğru cevabı doktorunuz verecektir. Ama normal doğum sonrası vajinanın çabuk toparlanması için önceden "kegel egzersizleri" yapmanız gerekir. İnternetten araştırırsanız nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

öncelikle gecmiş olsun bende normal dogum yaptım ve 7 dikisim oldu içten ve dıştan vajinam dogum öncesi halini almıyor ne olursa olsun ve buda esimle arama cinsel yönden sogukluk girdi ve ve cinsel ilişkiden bende dogum encesi gibi haz almıyorum ama herkezde bu böyle olacak degil yapısalda olabilir

reyhan10 umarım herşey yoluna girer.bu gibi durumlar için duyduğum kadarı ile kısa süren vajinal operasyonlar var.

Back