Merhaba, ben 13 haftalık hamileyim. Kesinlikle ve kesinlikle normal doğum yapmak istemiyorum. Zaten doğumun her türlüsünden korkuyorum. Doğum anına şahit olmak falan umrumda değil. normal doğum videoları izliyorum, bu korkunç bişey! hatta korkunç kelimesi az kalır, dehşet içindeyim izlediklerimden sonra. herşey kötü, ağrılar, bağırmalar, o kadar insanın sizi seyretmesi, yapmak zorunda olduğunuz ıkınma hareketi, doktorun özel bölgenizi kesmesi. hele korku filmi gibi özel bölgenizden kocaman bir baş çıkıyor, çıkan çocuklar zaten pis ve mosmor! bu şey nasıl normal olabilir, ben çocuğumu öyle görünce ve o kadar eziyet çekince onunla nasıl sağlıklı bir duygusal bağ kurucam! bunu bi türlü anlamıyorum, hele normal doğum çok güzeldi, normal doğurmak varken sezeryan tercih edilir mi diyenleri hiç anlamıyorum! üstelik normal doğumdan sonra deformasyona uğruyosunuz, ıkınmaktan bağsur oluyo, küçük tuvalet ve büyük tuvalet sıkıntısı yaşanıyo. genişleme yüzünden cinsel hayatta problemler oluyo, kuyruk sokumu kemiğiniz kırılıyo. eğer bir yerlerim kesilip dikilecekse ben karnımın kesilip dikilmesini tercih ederim. ve daha da önemlisi bütün bunlar ben tamamen uyurken gerçekleşsin. nasıl doğuracağımı düşünmekten geceleri uyuyamıyorum, karnımdaki bebeği seviyorum ama onu dünyaya getirme kısmı benim için gerçekten problem! içimi dökmek istedim.