- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
Umarım:)Maaşallah, umarım ben ve benim gibi napicam diyen herkes de aynen at koşturur halde olurlar. Iki yavrunuzu da Allah bağışlasın. Bir soru daha sorsam; doğumları nerede yapmıştınız?
Kan görünce tansiyonu düşen bir eşe sahibim.Eşim zaten giremez, girerse bayılır, beni bırakıp onu dogurtmamiz(9) gerekebilir :)
Amin inşallahUmarım:)
İkincide epizyo olmadı kendinden yırtık oluştu, at koşmasının sebebi o aslında
Ankara Liv de doğum yaptım ben lakin buradaysanız şuan için önermem bu hastaneyi.
Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın, sizlere de sağlıklı kavuşmayı ve bir ömür el ele olmayı nasip etsin.
Aa öyle düşünmeyin.Kan görünce tansiyonu düşen bir eşe sahibim.
Ben de bence onunla birlikte doğuma gitsem kendimi unutur,o kendine gelsin diye uğraşırım.
Doktorunuz yanınızda olduktan sonra yerin pek bir önemi de kalmıyor:)Amin inşallahBen de ankaradayım, A Life da yapicam doğumu, bi aksilik olmazsa, çok güvenmiyorum aslında, ama eve en yakın olduğundan orayı tercih ettik.
Bizim hastanede eşleri doğuma almıyorlarmış zaten, ama alsalar da eşim eminim dayanamaz, görmese bile benim halime dayanamaz.Aa öyle düşünmeyin.
Eşler arkanızda oluyor o an, yani öyle bir pozisyonu görmüyorlar.
Siz hazırlandıktan sonra alınıyorlar yanınıza, sezaryende de öyle, doğuran kadın nasıl görmüyorsa eşi de kafasını uzatıp illa ki bakacağım demedikten sonra görmez.
Bence kesinlikle en başından en sonuna kadar yanınızda olmalı, insan o an bir tek eşini istiyor.
Ayrıca aileniz için ne zorluklara katlandığınıza an be an tanık olmalı.
Doğum deyip geçiliyor, gözüyle görenin o sesleri duyanın aurası algısı inanın değişiyor, en azından gücünüzün hakkını veriyor.
Aynen öyleler yinede sancı çekerken tek olmak zor oluyo biraz ya da ben ihtiyaç hissettim belki senin suni sanciya bile ihtiyacın olmiycak inşallah eşime söz vermişlerdi sancı odasına değil ama doğuma Bi şekilde alırız diye sonrada onunlada uğraşmayalım diye vazgeçtikEşim zaten giremez, girerse bayılır, beni bırakıp onu dogurtmamiz(9) gerekebilir :)
Amin, tekrar tekrar teşekkürler; hem güzel izahınız, verdiğiniz bilgiler ve iyi dilekleriniz içinDoktorunuz yanınızda olduktan sonra yerin pek bir önemi de kalmıyor:)
Umarım çok güzel bir doğum geçirir, ardından hızlıca hem ruhen hem bedenen sağlığınıza kavuşursunuz.
O ana kadar yanınızda olsa kafi zaten.Bizim hastanede eşleri doğuma almıyorlarmış zaten, ama alsalar da eşim eminim dayanamaz, görmese bile benim halime dayanamaz.
Ben de çok istiyorum aslında yanımda olmasını,normal veya sezeryan farketmez Fakat çoğu hastane almıyor.Aa öyle düşünmeyin.
Eşler arkanızda oluyor o an, yani öyle bir pozisyonu görmüyorlar.
Siz hazırlandıktan sonra alınıyorlar yanınıza, sezaryende de öyle, doğuran kadın nasıl görmüyorsa eşi de kafasını uzatıp illa ki bakacağım demedikten sonra görmez.
Bence kesinlikle en başından en sonuna kadar yanınızda olmalı, insan o an bir tek eşini istiyor.
Ayrıca aileniz için ne zorluklara katlandığınıza an be an tanık olmalı.
Doğum deyip geçiliyor, gözüyle görenin o sesleri duyanın aurası algısı inanın değişiyor, en azından gücünüzün hakkını veriyor.
Teşekkürler, cidden üzüldüm tecrübenize, ama sonu güzel olmuş, Allah evladınizi bağışlasın. Hangi hastanedeydi acaba doğumunuz?Hiçbir sağlık sorunum olmamasına istinaden son ana kadar doktorumun da benim de ortak kararımız olarak normal doğum planlanmisti.Gelgelelim sonu sezeryan oldu.Sezeryandan çok korkuyodum.Ama ben kendi adıma konuşuyorum ki normal doğum sancısınin bu olduğunu bilseydim kesinlikle normal doğum diye diretmezdim.Sabah 9 dan gece 11 e kadar sancı çektim.Epidural yapıldı ancak tutmadi.İlk epidural 2 saat, ikinci epiduralse sadece 1 saat tuttu.Gece sezeryana alındığımda acıdan bilincim bulanmisti.Adet sancisinin biraz fazlası falan değil.Bu sancıyı ben tarif edemem çünkü yaşadığım hicbi sancıyla,ağrıya benzemio.Sona doğru gelen sancılarımda artık nefesim kesiliodu ve bogulacagimi zannediodum.Sezeryana gelirsek benim sezeryanim milletin korkuttugu gibi geçmedi hatta muhteşem geçti.İlk hafta gayet de ayaklandim ve herşeyimi kendim yapiodum.Cok küçük ve belli denemicek kadar güzel bı sezeryan kesim var.Sutum de bol bol geldi.Ben doğum sancisinin böyle bişey olduğunu bilseydim asla normal diye diretmezdimherkesin hikayesi farklı.Siz kimseden yola çıkmayın bence.Eminim normal doğumu çok kolay geçenler de vardır.Simdiden sağlıklı doğumlar dilerim.
Kesiyi hissetmiyorsunuz gozunuz korkmasın dikisi de uyusturup atıyorlar zaten o yüzden sıkıntı olmuyor. Beni şaşırtan ise plesantanin ayrılışı çünkü arkadaşım plasentanin çıkması benim için ikinci bir doğum gibiydi dedi benim öyle olmadı amaEpiduralli olan normal doğumlarda bazen ıkınma problemi yaşayabiliyormuş anne.
Burada galiba anesteziyi uygulayacak kişinin doğru ve yeterli seviyede narkoz uygulaması gerekiyor.
Epizyo kesisi, sancıdan sonra gözümü korkutan ikinci faktör.
Çok teşekkür ediyorum.Sizlerden kuvvet alıyoruz bir terslik olmazsa normal doğuma sıcak bakıyorum.Kesiyi hissetmiyorsunuz gozunuz korkmasın dikisi de uyusturup atıyorlar zaten o yüzden sıkıntı olmuyor. Beni şaşırtan ise plesantanin ayrılışı çünkü arkadaşım plasentanin çıkması benim için ikinci bir doğum gibiydi dedi benim öyle olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?