• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum yaptım herkese tavsiye ederim

ayredafatsum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
50
3
96
İstanbul
burdakı dogum hıkayelerını dogumdan bır ay once hemen hemen hergun okuyodum ve cok duygulanıyordum ve herseyı cok merak edıyordum ıste arkadaslar bu da benım dogum hıkayem benım ılk hamıleleıgım ıkı aylıkken boş gebelıkten dolayı kurtaşla sonlandırıldı o zamn gercekten cok uzulmustum ondan sonra tekrar hamile kaldım fakat bıraz zor bır hamılelık donemi geçirdim. ilk başlarda düşük tehlikesi daha sonra mıde bulantısı derken bır donem ıyıdım sonra bobregımde ıltıhaplanma ve en sonunda basur cıktı ve artık hamılelıgımın sonuna gelmştım son bır hafta içerisinde sık sık doktora gıdıyordum çünkü tam 40 doldurmustum cumartesı gunu annemdeydım ve mısafır vardı herkes artık ne zamn doguracaksın dıye basımın etını yemeye basladı helede esım sankı benım elımde?neyse aksama kadar oturduk gayet ıyıydım ve 4 yasındakı bır kız sen yarın doğurucaksın dedı herkes yok cnm baksana bunda yarın dogum yapıcak gıbı durmuyo dedılergece 2.30 gıbı kalktım ve tuvalete gıttım hafıf karnım agrır gıbı oldu esıme soyledım butun gece yorgan ortmedım tabı agrır dedı ama benım de mıdem cok agrıyo dedı basına yorganı cektı ben belını ovalıyorum o halde ya bugun dogursam dedım kendı hıc ıyı gozukmuyodu cunku neyse ona bıle soylemedım arkamı dondum ve uyumaya calıştım sonra uyandım ve karnım hafıf hafıf yıne agrıyodu cep telefonumun kronometresını actım ve bakıyım dedım ne zamnda bır agrıyo dıye gıttıkce agrıyodu sankı bır daha tuvalete dıye kalktım ve arttı sankı agrılarım ve kalcalarım sankı yanıyordu yuruyemedım basladım aglamaya cunku bu dogumdu aylardır bunu beklıyorduk butun meraklarım sona erıcektı nasıl bıseydı bu dogum sımdı ne olucaktıesım hemen annme uyandırdı annem dakıkalara bakalım hemen gıtmeyelım hastaneye dedı orda daha kotu olursun dedı sankı 10 dakıkaya dusmustu hemen doktorumuzu aradık hemen hastaneye gıdın bende gelıyorum dedi.anneme hemen kuranı kerımı getır dedım meryem suresını actı ve su damlattım kuranın sayfasına ve onu ıctım allahım benım ısımı kolaylastır deım dedeme soyledık meryem suresını okutturdum esıme bana abdest aldırmasını soyledım ama bu sırada baaklarım korkudan tır tır tıtrıyo yuruyemıyorum kalçalarım yanıyo adım atamıyorum kızda oyle olurmuş oyle soyledıler:) neyse hemn cıktık sabah saat 05.00 gıbıydı hastanedeydık . hemen benı odaya aldılar lagaman yaptılar nst bagladılar acılmam hastaneye gıttıgımde 5 cm acılmıstı saat 10 da dogursun dedı ama o elle muayene cok canımı acıttı onu hıc sevmıyorum tekrar odaya goturdu bebek acıkmıstır dıye sekerlı su verdı seruma bağladı gel yıne bakalım acılman ne kadar olmus dedı 7 cm dedı suyunu patlatıyım tekrar getırım senı odaya dedı hemsıre bu sırada doktorum geldı evet artık baslıcaktı masadaydım artık cok korkuyodum doktorum hazırlandı geldı benı kurtar dedım bıtsın dedım bu sırada bebegım ıcerde kakasını yapmış dogumu hızlandırmamız lazım dedı evet artık bebegımı kucagıma alıcaktım bu sırada dua edıyordum yıllardım bebegı olmaya bır tanıdıgımz vardı o anda ettıgın dualar kabulmus cunku doktorum bana tum gucunle ıkınıcaksın dıyordu ben soyledım zaman sana anlattıgım gıbı nefes alıp verıceksın dedı ama benım sancım o sırada gıttı doktorum bebegım kakasını yapmıs yoksa senı sezeryana almak zorunda kalmıyım kakasını yer dedı cok korktum annem ıcerıye hemsıre ıle zemzem yollamış doktorum bunu ıc dogurucaksın dedı ıctım ve buyuk tuvaletımı yaparmıscasına ıkındım ıkıncı ıkınmamda bebegım cıktım ıcımden bırseyler kaydı sankı bebegımı kucagıma verdı doktorum butun acılarım dinmişti onu aldılar yıkadılar ben kafamı cevırdım onu ızlıyordum bu arada doktorum ban esını ve kordon bagını herseyı gosterdı 5 dıkış attı . bu aada kızlar hemsıre en son uzerıme cıkmıstı cunklu bebegı hemen almaları lazımdı bebek hemsıresı doktorum ebe hepsı hadı kızım olucak bıtıcek ıkın dıye bagırıyolardı . neysekı dıkısımıde attılar bıttı bu arda bebegım kız kılosu3.300 boyuda 50 cm 40+3 de dogdu saat08,1
da yanı saat 5.30 gıttım hastaneye saat 08.10 da cıktım dogumdan yanı kolay oldu doğumum arkadaslar benım dogum kolaydıda sonrası kotuydu basurum cok kotu sıstı vee en garıbı ıse kucuk tuvaletımı yapamıyordum psıkolajık olarak olmuyordu yapamıyorum hemsıreler sureklı yanıma gelıp soruyordu yapamdın mı dıye cunku cok garıptı kac lıtre su ıctım muslukları acıyorduk yapıyım dıye ama olmadı karnım oyle sıstıkı sankı ıcerde bebek kalmış gıbı sonda ıle ıkı defa bosalttılar eve geldık yıne olmuyordu tam bır hafta yapamadım sonda takıldı 3 gun onunla yasadım daha sonra sonda masajı yapıldı cıkarttık ve en sonunda yaptım doktorum psıkoljık olark sen korktun ürktün ve ondan yapamıyorsun dedi neysekı oda gectı allahıma sukurler olsun kı bebegım suanda 2.5 aylık oldu. allahım tum doğum yapıcaklara kolaylık versın kızlar sızde benım yaptıklarımı yapın benm dogum masında sureklı allahumme ya rakip dogumu kalylastırır bırde insirah suresi bunları bol bol okuyun rabbım ınsallah sızınde doğumunu kolaylastırır kusura bakmayın bıraz uzun oldu tüm asmaları anlatmak ıstedım bu arada bebegım uyurkken yazmak ıstedım hızlı hızlı yanlışlar mutlaka vardır kusura bakmayın kızlar

canım maşallah inanç sahibi bir insansın belliki ne kadar güzel şekilde gitmişsin doğuma dularla:)ben de kendimi hep çok hazır hissettim doğuma ve duları dilimden eksik etmedim ama nasibim böyleymiş olmadı yapamadım.
Hayırlı olsun bebişin,Rabbim ona güzel ömürler nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olur

allah analı babalı buyutsun bebegınızı aminn
okudugum en guzel doğum hıkayelerınden bırıydı
tebrikederım :71:

canım maşallah inanç sahibi bir insansın belliki ne kadar güzel şekilde gitmişsin doğuma dularla:)ben de kendimi hep çok hazır hissettim doğuma ve duları dilimden eksik etmedim ama nasibim böyleymiş olmadı yapamadım.
Hayırlı olsun bebişin,Rabbim ona güzel ömürler nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olur

sagol canım evet ben normal dogum yapmayı ıstemıstım ama tabıı doğumda ters bır durum olmadıgı ıcın evet cok dua ettım son gune kadar oturarrakda olsa namazımı kıldım hep hayırlı evlat olması ıcın dua ettım ınşallah da öyle olur

bebegın hayırlsı olsuncanımmm ..bende ıkı uc hafataya beklıyorum bebegımı ...okurken yıne cok duygulandım yaaa artık bu dogum hıkayelerını okurken aglamadan okuyamıyorummm :-((((

Back