- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
- Konu Sahibi heyecanli23
-
sağol canım,canım b ende 19 haftalık bebeğimi kaybettim seni o kadar iyi anlıyroum ki acı geçmiyor hiç sadece hafifliyor ve zaman zamanda yükseliyor napalım takdiri ilahi .. Biz ''sezeryan doğumla bebeğini kaybedenler'' forumunda aktif olarak yazışıyoruz bu arada ben normal doğum yaptım.Oraya yazarsan görüşürüz yiine
Kan pıhtılaşması olabilir dedi doktor belkide stres tetikledi.homosistein degeri 10un altinda olmasi gerekiyormushangi değerler kötüye gidiyor canım, daha önceki bebeğini kaybetme sebebin gene aynı sorunmuydu
merhaba arkadaşlar,
sizin yaşadığınız acıyı ben de yaşadım(( 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim. daha 10 gün oldu. hayırlısı böyleymiş, yiyecek ekmeği yokmuş, kader, kısmet diyerek ayakta kalmaya ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ama 1 gün iyiyim 2 gün kötüyüm (( asla acısı geçmeyecek, asla unutmayacağım biliyorum ama zamanla geçecek mi (( tekrar hamile kalanları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. herkes hamile kalırsan tekrar kendine gelirsin diyorlar. ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamakta çok korkuyorum (
Rabbim sabır versin öncelikle. ben oglumu 13 kasım 2013 te kaybettim. Dodum sırasında doktor hatası yuzunden bebegim oksijensiz kaldı ve 2 gun yogun bakımda kaldıktan sonra kaybttik. aradan nerdeyse 2 yıl geçti hep cok cok korktum tekrar hamile kalıp aynı seyleri yasarmıyım diye halada korkuyorumbugün ögrendimki 5 haftalık hamileyim. allah biliyor ya sevinemiyorum bile.. ya yine aynı seyler olursa diye içim içimi yiyor.
cokkk uzun süre bilerek ikinci hamileliği ertlemiş biri olarak tek tavsiyem korkularımız zamanla geçmiyor. uzun süre ara vermek acıyı hafifletmiyor unutturmuyor. ben simdi keske bu kadar ara vermeseydim diye düşünüyorum. o yuzden kendi saglıgınıza kavusunca yeni bı umut için çalışmalara başlamak :)
rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasın cok cokkk zormuş. ama bizimde kaderimizde melek annesi olmak varmış napalım. insaallah bundan sonraki hamileliklerimiz sorunsuz geçer. eve eli boş gözü yaşlı döndüğümüz o günlerin yerine allahım bizlerede mutluluk yaşamayı nasip eder.
tüm melek annelerine sevgilerle...
Kan pıhtılaşması olabilir dedi doktor belkide stres tetikledi.homosistein degeri 10un altinda olmasi gerekiyormus
amin cumlemize acı yasatmasın. bundan sonra hep güzel haberler paylaşalım insaallah.başınız sağolsun, gerçekten çok zormuş, yaşamadn bilinmeyecek bir acıymış. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. başka evlat acısı yaşatmasın
inşallah:)amin cumlemize acı yasatmasın. bundan sonra hep güzel haberler paylaşalım insaallah.
başın sagolsun canım bu arada Rabbim bebegini sag salim kucagına almayı nasib etsin bende bebgimi kaybettim iki ay dolcak bende cok korkuyorum aynı seylerı tekrar yasmaktan ama korunmuyorum esım cok ıstıyo ve bende cok ıstıyorum ınsallah Rabbim kucagımızı bos bırakmaz meleklerımızın kardesını verır bızeRabbim sabır versin öncelikle. ben oglumu 13 kasım 2013 te kaybettim. Dodum sırasında doktor hatası yuzunden bebegim oksijensiz kaldı ve 2 gun yogun bakımda kaldıktan sonra kaybttik. aradan nerdeyse 2 yıl geçti hep cok cok korktum tekrar hamile kalıp aynı seyleri yasarmıyım diye halada korkuyorumbugün ögrendimki 5 haftalık hamileyim. allah biliyor ya sevinemiyorum bile.. ya yine aynı seyler olursa diye içim içimi yiyor.
cokkk uzun süre bilerek ikinci hamileliği ertlemiş biri olarak tek tavsiyem korkularımız zamanla geçmiyor. uzun süre ara vermek acıyı hafifletmiyor unutturmuyor. ben simdi keske bu kadar ara vermeseydim diye düşünüyorum. o yuzden kendi saglıgınıza kavusunca yeni bı umut için çalışmalara başlamak :)
rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasın cok cokkk zormuş. ama bizimde kaderimizde melek annesi olmak varmış napalım. insaallah bundan sonraki hamileliklerimiz sorunsuz geçer. eve eli boş gözü yaşlı döndüğümüz o günlerin yerine allahım bizlerede mutluluk yaşamayı nasip eder.
tüm melek annelerine sevgilerle...
başın sagolsun canım bu arada Rabbim bebegini sag salim kucagına almayı nasib etsin bende bebgimi kaybettim iki ay dolcak bende cok korkuyorum aynı seylerı tekrar yasmaktan ama korunmuyorum esım cok ıstıyo ve bende cok ıstıyorum ınsallah Rabbim kucagımızı bos bırakmaz meleklerımızın kardesını verır bıze
amin canım bakalım 2. Adetımı beklıyorum bakalm olcakmymsagol canım seninde basın sagolsun. en guzeli hiç ara vermeden yeni umutlar için ayakta kalabilmek. tabi saglıgın yerindeyse. insaallah en kısa zamanda yeni bi canın haberlerini paylaşırsın bizimle :) rabbim herkesin gönlündekine kavusmayı nasip etsin..
başın sağolsun. inşallah gönlüne göre olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Bebeğini kaybetmenin sebebi neydi?Merhaba bende 30 agustosta 7.5 aylik hamileyken oğlumu kaybettiim sezaryenle oldum.
Ve yeniden gebelik istiyorum 2016 nisan mayis gibi çalışmalara basliycam hemen istiyorum ama dikişlerim agriyor
Yüksek tansiyondan kaybettim. Evet bi sene bekle diyor doktorlarda.. Çok uzun surebaşın sağolsun. inşallah gönlüne göre olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Bebeğini kaybetmenin sebebi neydi?
sezeryan ile doğum sonrası 1 sene bekleyin diyorlar ama 3-4 ay sonra hamile kalıp sağlıkla doğum yapan da var çevremde. dr un ile görüştün mü?
haklısın beklemek çok zorYüksek tansiyondan kaybettim. Evet bi sene bekle diyor doktorlarda.. Çok uzun sure
Seninki nolduhaklısın beklemek çok zor(( en az 6 ay beklemeni tavsiye ederim ben de. daha önce sezeryan oldum anca toparlanıyor vücut. aramızda 10 gün var bende kısmetse mayıs haziran gibi denemeyi düşünüyorum. hayırlısı olsun :)))
benimki de 24 haftalıkken kalbi ve bazı iç organlarında problem oldugu için hamileliğim sonlandırıldıSeninki noldu
Kizlar selam hayirli Ramazanlar öncelikle. Biliyorsunuz kanamam kesilmemisti. Bugün başka bir Dr gittim çok met etmişlerdi. Sağolsun çok ilgiliydi ve en azindan net bir şekilde ne olduğunu anlatti. Rahimimin arka tarafında myom varmis ve büyümüş bu erken doğuma sebep olmuş olabilir dedi yuksek ihtimal. Simdi cyclo prognavy bir hap kullaniyorum. Onu bitirdikten sonra adet olucam ve kontrole gidicem tekrar. Ne kadar kuculmus ona bakicam dedi ve istedigimiz boyuta ulasmazda ameliyat dedi. Cok korkuyorum kizlar. Boyle bir durumu olan var mi yada myomu olan? Myom ile hamile kalinabiliyor mu anlayamadim. Gerekirse rahim filmi çekeriz ve kuculurse ameliyat ile değil operasyonla alabiliriz dedi. Bir yandan neden olduğunu öğrendiğim için sukrediyorum bir yandanda korkuyorum. Erken doğum tekrar olabilir ama bu sefer sebebi bildiğimizden 27 hafta değilde 32 34 de doğum gerçekleşmesini saglariz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?