How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Normal doğum yapanlar, belirlenen doğum tarihine göre doğumunuz nasıl denk geldi?

sumiregusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
122
7
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, doğum için artık gün sayıyoruz. Nasipse 8 Eylül'de standart hesaplanan takvimi dolduruyoruz fakat nedense içimden daha geç doğacak gibi geçiyor. İş böyle olunca ben de merak ettim, normal doğum yapmış arkadaşlar doğum takvimindeki tarihe göre kaç gün erken veya geçince doğum nasip oldu?

ben 42. haftamda doğum yaptım hala olmuyordu hastaneye gittim..kontrol ettiler yatırdılar ...1 gün beklemek için hastaneye yattığımın gecesi suyum geldi ertesi gün suni sancı verdiler 6 saat sonra doğuma aldılar kızım şimdi 2 aylık...:))

ben 42. haftamda doğum yaptım hala olmuyordu hastaneye gittim..kontrol ettiler yatırdılar ...1 gün beklemek için hastaneye yattığımın gecesi suyum geldi ertesi gün suni sancı verdiler 6 saat sonra doğuma aldılar kızım şimdi 2 aylık...:))

Maşallah kızına, Allah nazarlardan esirgesin inşallah :)

Arkadaşlar merhaba, doğum için artık gün sayıyoruz. Nasipse 8 Eylül'de standart hesaplanan takvimi dolduruyoruz fakat nedense içimden daha geç doğacak gibi geçiyor. İş böyle olunca ben de merak ettim, normal doğum yapmış arkadaşlar doğum takvimindeki tarihe göre kaç gün erken veya geçince doğum nasip oldu?

Allah sağlıkla kucağına almanı nasiop etsin ben 39+3 de doğurdum leke geldi 38+6 da. bekledik sancı artmadı bi kaç gün sonra suni sancı verdiler doğmadı sezaryene alındım.

Allah sağlıkla kucağına almanı nasiop etsin ben 39+3 de doğurdum leke geldi 38+6 da. bekledik sancı artmadı bi kaç gün sonra suni sancı verdiler doğmadı sezaryene alındım.

Biz de 40. haftayı bugün doldurduk ama ben hep ortalama 2 hafta gecikmeyle adet oluyordum zaten haliyle hesaplanan tarihle bebeğin tarihinin tutmasını beklemiyorum, bakalım neler olacak.
Bebişine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum...

bir de normal doğum nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? hep gözümde korku var

bir de normal doğum nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? hep gözümde korku var

Senin doğuma daha varmış, Allah nasip etsin ben bir pırtlatayım ilk işim buraya yazmak olur, okursun :) Benim gözümdeki korku gebeliğin ilk gününden itibaren gün yaklaştıkça azaldı pire kadar oldu nedense (başıma neler geleceğini tecrübe etmeyişimden heralde :))) hele bir günümü göreyim :) aklım başıma gelince anlatırım :))

çok güzel konu açmışsın. bende senin gibiyim. 40. haftaya geldik ne ağrı var ne sancı ne de su. günlerde durdu sanki. bakalım ne zaman gelecek,

Artık espri yapar oldum halbuki normal süreç içindeyiz. Doktor en başından beri 15 gün önce veya 15 gün sonraya kadar süre vermişti belirlenen tarihe göre, fakat ben daha 3-4 gün geçmesine rağmen " bu kesin çıkar değil mi :) " demeye başladım :))))

Back