• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum yapan hanımlarr paylaşın..

kuzum87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
118
42
98
İstanbul
Ben 31 haftalık hamileyim. Normal doğum yapmak istiyorum. Ama çok korkuyorum. Psikolojimi bozuyorum. Oturup normal doğum videosu izliyorum. Sizin doğumlarınız nasıl geçti? Sancıdan pek korkmuyorum ama o kesilme ve temizleme dikiş olaylarını hissedicem diye çok korkuyorum.. Siz hissettiniz mi?**

Ben 31 haftalık hamileyim. Normal doğum yapmak istiyorum. Ama çok korkuyorum. Psikolojimi bozuyorum. Oturup normal doğum videosu izliyorum. Sizin doğumlarınız nasıl geçti? Sancıdan pek korkmuyorum ama o kesilme ve temizleme dikiş olaylarını hissedicem diye çok korkuyorum.. Siz hissettiniz mi?**[/Q

iyi bekleyişler diliyorum ve normal doğum yapan biri olarak kesinlikle kesilme ve dikişten korkmanı gerektirecek bişey yok. bende senin gibiydim çevremdekiler doğum hiç birşey asıl dikilmenin acısı fena, hiç uyuşturmadan dikiş atıldığını söylüyorlardı ve ben doğumdan çok bundan korkuyordum. ama inan ki hiçbir şey hissetmedim. ağrı kesici verilmeden böyle bir dikme söz konusu bile değil. sana tek tavsiyem oturup video izleme yada çevreden gelen yorumlara kulak asmaman, çünkü herkesin acı eşiği farklı herkesin çektiği acı bir değil. ben son ana kadar herşeyi yaşadım çok güzel bir duygu...:) umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın...

öncelikle sakin ol stress insana ağrı da verir sıkıntı da
ben çok şükür kolay bir doğum geçirdim
bir kere bile ah demedim
her sancı geldiğinde derin nefes alıp verdim ve dua ettim
bağırmak ağrıyı arttırır ebeleri doktorunu dine
ne diyorlarsa onu yap
ne kesiyi ne de dikişi hissettim
hatta dikiş atılırken bebeğimi seyredip ebeyle sohbet ettim

kötü hikayeleri okuma ve dinleme
memleket ilk gece kan gövdeyi götürüyo , canın yanıyo hikayeleri dinleyip
vajinismus olan kadınlarla dolu

doğum çok mucizevi bir olay ve hayatında tekrar yaşamak istediğin unutamayacağın bir şey
şimdiden sağlıklı kolay bir doğum dilerim

Ben 31 haftalık hamileyim. Normal doğum yapmak istiyorum. Ama çok korkuyorum. Psikolojimi bozuyorum. Oturup normal doğum videosu izliyorum. Sizin doğumlarınız nasıl geçti? Sancıdan pek korkmuyorum ama o kesilme ve temizleme dikiş olaylarını hissedicem diye çok korkuyorum.. Siz hissettiniz mi?**[/Q

iyi bekleyişler diliyorum ve normal doğum yapan biri olarak kesinlikle kesilme ve dikişten korkmanı gerektirecek bişey yok. bende senin gibiydim çevremdekiler doğum hiç birşey asıl dikilmenin acısı fena, hiç uyuşturmadan dikiş atıldığını söylüyorlardı ve ben doğumdan çok bundan korkuyordum. ama inan ki hiçbir şey hissetmedim. ağrı kesici verilmeden böyle bir dikme söz konusu bile değil. sana tek tavsiyem oturup video izleme yada çevreden gelen yorumlara kulak asmaman, çünkü herkesin acı eşiği farklı herkesin çektiği acı bir değil. ben son ana kadar herşeyi yaşadım çok güzel bir duygu...:) umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın...

AMİN İNŞALLAH. YORUMUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İŞTE İNSAN NE KADAR DİNLEMİCEM DESEDE ÇEVRESİNDEKİLERİ DİNLİYOR HERKESİN SÖYLEDİĞİNDEN BİRŞEYLER ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR. İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ RAHAT VE KOLAY GEÇER. DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ HERKES FARKLI DERECE DUYAR SANIRIM. EN İYİSİ RAHAT OLABİLMEK. TEKRAR TEŞEKKÜRLER..

öncelikle sakin ol stress insana ağrı da verir sıkıntı da
ben çok şükür kolay bir doğum geçirdim
bir kere bile ah demedim
her sancı geldiğinde derin nefes alıp verdim ve dua ettim
bağırmak ağrıyı arttırır ebeleri doktorunu dine
ne diyorlarsa onu yap
ne kesiyi ne de dikişi hissettim
hatta dikiş atılırken bebeğimi seyredip ebeyle sohbet ettim

kötü hikayeleri okuma ve dinleme
memleket ilk gece kan gövdeyi götürüyo , canın yanıyo hikayeleri dinleyip
vajinismus olan kadınlarla dolu

doğum çok mucizevi bir olay ve hayatında tekrar yaşamak istediğin unutamayacağın bir şey
şimdiden sağlıklı kolay bir doğum dilerim

ne kadar güzel çok şanslıymışsınız. Bizim ailede biraz doğumlar zor oluyor o yüzden korkularım. Aslında dediğiniz gibi rahat olamazsam daha çok sıkıntı olur. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Back