• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum ve erkek doktor :(

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
158
Ankara
bazılarınız şimdi bana kızabilirsiniz dr un kadını erkeğimi olur diye..ama ilk hamileliğimde 3 dr a gittim hepsi bayandı..
ama şu doğum öncesi açılmanın ne kadar olduğuna bakmak için muayene ediyorlar ya o benim için felaketti resmen..doğurması bile daha kolaydı psikolojik olarak..ama oraya el sokup kurcalanması bende acaip fobi oluşturdu..o kadar ölçtlüler doğum öncesi ama sonuncusuna kadar rahatlayamamıştım..
şimdiki dr erkek,ben bayan elini soktuğnda mahvoldum erkekte ne yaparım bilmiyorum..yine normal doğurmak istiyorum..daha hamileliğin çok başındayım ama bunun korkusu sardı valla..

anneme dedim anne ne yapacağım doğum sırasında.ben bayandan bile çok utandım diye..annemde uzun yıllar tedavi görmüştü kadın hastalıklarında..ohooo ben alışkınım nolcak kızım oda dr dedi..annem hep erkek dr lara gitmişti bide ondan rahat ama ben kasılıyorum..offf...nasıl rahatlatacağım kendimi bilmiyorumeyvahedigeldismile

bunda kızılacak bişi yok canım. kim ne derse desin utanıylıyor. açıkcası bende düşünmüyo değilim. benimde ikinci bebeğim olacak. insan başına ne geleceğini biliyoken düşünmeden edemiyo. allah sonumuzu hayretsin.

bende çok büyük bir hastanede normal doğum yaptım hemde birden fazla erkek doktor vardı başımda o an insan inan o doktorları düşünmüyor bir an evvel o sancıdan kurtulmak kurtulup bebğe kavuşmak istiyor sen daha yolun çok başındasın bunları şimdiden düşünüp strese girme bence.zaman ne gösteriri bilinmez ama neticede o an onu sadece seni kurtaracak bir insan gibi görüyorsun bayan erkek olmasını düşünemiyorsun...

ben rahim filmi cektirmistim 8 ay önce görsen narkozcu asistan doktor yardimcisi hepsi erkek orda bi ara tedirgin oldum ama napalim =) simdiki doktorum bayan ama erke doktorda doguma girebilir ben takmiyorum esim cok endiseli, erkek doktor varsa baska hastaneye yetistiririm seni diyo =)

Back