Normal doğum; vajinada unutulan gazlı bez

ben ilk dogumumu arastirma da yaptim hicde 25 yillik ebe falan yoktu hepsi yeni mezun gencecikti.

Aynen kendi vajinamdan huylandim bi an çok kötü oldum

Aynen kendi vajinamdan huylandim bi an çok kötü oldum
Sağlıkla ilgili konularda hiçbir zaman böyle atılgan olamam.
Birde hapşırdım 2 dikiş koptu yazıyor. Bu dikişler bu kadar hafif midir? Normal doğum yapmadım bilmiyorum.
Bence konu sahibinin ağrı eşiğide yüksek.

Benim de ameliyatimdan sonra ters bir hareket yapmam sonucunda üç dikisim patlamıştı hemen acile gitmiştim.sonuçta saglikci değilim yanlış bir şey yapmaktan korkarım.

Ben vajidan gelen bir şey oldugunu gördüğüm anda acillik olurdum zaten

Ay sok oldum ya gecen günde haberde izledim cocugun bogazinda gazli bezi unutmuslar . Bidaha kimse bu durumu yssamaz inşallah. Bebeğin hayırlı olsun.

Ay sok oldum ya gecen günde haberde izledim cocugun bogazinda gazli bezi unutmuslar . Bidaha kimse bu durumu yssamaz inşallah. Bebeğin hayırlı olsun.
Bi daha kimsenin yaşamaması için insanlar susup kalmamalı şikayetçi olmalı hakkını aramalı ve o doktorlar da ceza almalı.

Konu sahibi şikayetçi olmamış.

Buyuk cesaret benim gibi biri icin yaptiklariniz. dr soyledigi gibi belki sansini normal dogum icin zorlamasan sezeryan olsan daha iyi olurmus.
Gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun diliyorum söylemeden geçemeyeceğim sizi çok takdir ettim,ne güzel kendinizin doktoru olmussunuz,bayilirim böyle azimli,kendi kendinin doktoru olan insanlara

Bende şaşkınlıkla okudum ve sizin soğukkanlılığınıza şaştım doktor da insan sonuçta insanlık hali diyelnerede pesss
bu nasıl bir rahatlık kaç tane kadın öldü bu gazlı bez olayında dikkat edecek arkadaş bunun asistanı yokmu yanında hemşiresi yokmu insan hayatı bı kadar da ucuzmu istediği kadar özür dilesin ne kadar tonton olursa olsun ben şikayet ederdim sonuçta evladım öksüz kalabilirdi değilmi

Konunun her cümlesini hayretler içinde okudum. Her cümlede hayretim bir derece daha yükseldi hep. Uydurulmuş bir hikaye desem doktoru karalamak için ki değil kesinlikle. Doktor kim hastane hangi hastane? Bunları bilmek diğer tüm insanların hakkı. Yaşamak için hakkı. Bu bi terzinin diktiği elbisenin potu filan değil! Öyle bi soğukkanlısınız ki.. Belki hatırlamak istemiyorsunuz bulaşmak istemiyorsunuz ama diğer hastalar için bu sizin boynunuzda bir borç konu sahibi. Allah size bu doktorun bu hatasını göstermiş. Şükür ki daha kötü bir sonuçla karşılaşmamışsınız. Demek oluyor ki yapılacak tek şey şikayet! Heryere şikayet.. Elinizden geldiğince duyurmak.. Sağlık sözkonusuysa hiçbir mazeret kabul edilemez. İhmale gelemez.

Siz doktorsunuz değil mi?

Uzatmanın manası yok dediginiz şey yüzünden bir anne öldü bilginiz var mı?

Siz niye objektif olamıyorsunuz sorum size de değil sizin gibi doktor da insan gazlı bez unutmuş ise ne var şikayete gerek yok diye düşünen tüm doktorlara bu sorum.

Sizler için hasta hayatının önemi nedir?

Bende muayenemi hep ozelde olmustum ancak arada devlet hastanesindeki doktoruma da gidiyordum.devletteki doktorum bak bebegin kafa yapısı su kadar hafta geri bilmem nesi su kadar hafta geri diyordu.ama ozeldeki de hiçbir sorun yok gayet iyi diyordu ama devletteki boyle diyor dediğimde normal diyordu. son ayda ozel deki demezmi bebegine iyi bakmamissin küçük bir bebegin olacak ee sekiz aydır hep normal dedin.esimle birbirimizin yüzüne baktık oyle.devletteki doktorum herseyi bildi.kuvezde kalma ihtimali bile var dedi.oylede oldu.ben kızdığım için ozeldekine devlette dogum yaptim isteğimle.basimda 3 ebe ve bir doktor vardi.kuvezde de kaldı yavrum.o yüzden bende özellere güvenemiyorum.

ay yazık

ben ilk dogumumu arastirma da yaptim hicde 25 yillik ebe falan yoktu hepsi yeni mezun gencecikti.

Hadi ya. Ben küçük bir ilin küçük bir ilçesindeyim. Buradakiler eski. Büyük şehirlerde çok sirkülasyon olabilir elbette. İst, ank. Çoğunlukla zorunlu hizmet bölgeleri yoğun olan yerler. Ben tatil beldesindeyim o açıdan bakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…