- 29 Aralık 2022
- 65
- 11
- 30
İyi akşamlar herkese. 47 gün önce öğleden başlayan sancılarımın artması sonucu akşam 11 de hastaneye yattım normal doğum için ertesi gün saat 9.20 ye kadar dayanılmaz sancılar çektim çok aşırı bağırdım kaçmak istedim zor tuttular neyse ki annemin bulduğu tecrübeli bir ebe yle doğum gerçekleşti ama benim imtihanım bitmedi tabiki sayısız dikiş atıldı fakat acıya dayanamaynca içteki kesilerden birini dikmemiş hemşire gün içinde sürekli kanamam oldu gece doktor alttan muayene etmek isteyince aniden kanamaya açıldı doktor bile korktu o kanamayı görünce apar topar eşimden imza alıp genel anestezi vererek tekrar ameliyata alındım ve 1 buçuk saat sürdü. Normal doğum olmasına rağmen 3 gün hastanede yattım çünkü kan değerlerim normale dönmüyordu. Detaylı anlattım biraz uzadı konu kusura bakmayın lütfen. Neyse sonunda eve geldim ve ağrılar bitmek bilmedi, 47 gün geçmesine rağmen hala bile ağrım var. Özellikle WC ye gidince dayanılmaz bir ağrı oluyor, sanki rahmim aşağı doğru iniyor ve ağırlık oluyor, hemen ayağa kalkmak zorunda kalıyorum malesef. Birde aynayla bakınca ceviz büyüklüğünde bir şişlik görüyorum. Aramızda böyle bir durum yaşayan var mı acaba... Ya da normal mi bu yaşadıklarım
mi bu yaşadıklarım
mi bu yaşadıklarım