Lohusalığım biteli 43 gün oluyor. Normal doğum yaptım. Çok fazla yırtılmam ve dikişim vardı. Doktor bana yeniden vajen yaptığını söyledi hatta. Eşimle ilişkiye girince de genişleme olup olmadığını sordum. Olduğunu söyledi. Ama bunun için ameliyat ettirmem seni dedi. Zevk kısmında sorun yokmuş. Zamanla düzelir belki kafana takma şimdi dedi. Takıldı ama. Ve de ilişki sonrası idrarda yanma ve kanamam oldu. Yarın doktora gideceğim ama içim rahat etmedi. Nolacak şimdi
Doktora gittim bu sabah, dikişlerimde bir sıkıntı yokmuş. Rahim ağzıyla ilgiliymiş. Korkmadım ilişkiden bilmiyorumYeniden vajen insa edecek kadar yipranmis bir cinsel organa sahipken nasil 43 gunde birlikte olabildiniz yahu?
Ben de ameliyat oldum. Vajinoplasti, labioplasti, perinoplasti, hudoplasti.... İç dış her yerim kesildi, dikiş atıldı ve doktor 40. gün ilişkiye girebilirsin dedi. 40 gün iyileşme için yeterli oluyor. Benim 34 gün oldu ama 40. gün cesaret eder de ilişkiye girer miyim onu bilmiyorum.Yeniden vajen insa edecek kadar yipranmis bir cinsel organa sahipken nasil 43 gunde birlikte olabildiniz yahu?
Ben de ameliyat oldum. Vajinoplasti, labioplasti, perinoplasti, hudoplasti.... İç dış her yerim kesildi, dikiş atıldı ve doktor 40. gün ilişkiye girebilirsin dedi. 40 gün iyileşme için yeterli oluyor. Benim 34 gün oldu ama 40. gün cesaret eder de ilişkiye girer miyim onu bilmiyorum.
Doğum yaptınız mı? Ben iki normal doğum yaptım. 40. güne kadar iyileşiyor genelde. Merak etmeyinYa herkesin kendi tercihi tabi de, cok asiri acir diye dusunuyorum ben. Ya da uyenin anlatimi bana oyle hissettirdi.
Lohusalık doğumla başlıyor ya onu kastetmiş bence.Doğumun değil lohusalığın üzerinden 43 geçmiş diye anladım ben. Yani lohusalığı da sayarsak 70 80 gün olmuştur.
Doğum yaptınız mı? Ben iki normal doğum yaptım. 40. güne kadar iyileşiyor genelde. Merak etmeyin
Benim de ilk doğumum faciaydı resmen. Günlerce oturamadım. Ama o zaman da 40 güne geçmişti. İkincisinde bir iki dikiş vardı. O hemen iyileşmişti zaten. Geçmiş olsun size de. Bu sefer kolay bir şekilde iyileşirsiniz inşallah.Iki normal dogumum var, iki minyon bebek dogurdum. Epizyotemilerim onlarca dikisim var.
11 gunluk lohusayim.
ilk dogum sonrasi benim icin cok zorlu gecti, o yuzden kolay toparlayabilen insanlara hayranlik duyuyorum ve sasiriyorum ben niye zorluk yasadim diye.
Bunların hepsini hangi doktorda yaptırdınız ve uyutarak mı yoksa belden uyusturmami oldu.Ben de ameliyat oldum. Vajinoplasti, labioplasti, perinoplasti, hudoplasti.... İç dış her yerim kesildi, dikiş atıldı ve doktor 40. gün ilişkiye girebilirsin dedi. 40 gün iyileşme için yeterli oluyor. Benim 34 gün oldu ama 40. gün cesaret eder de ilişkiye girer miyim onu bilmiyorum.
Belden uyuşturdular. Zahide Küçük'e yaptırdım ama ne tavsiye ederim ne de etmem. Ben pek memnun değilim ama belki başka bir doktora olsam yine aynı şekilde olacaktı bilemiyorum.Bunların hepsini hangi doktorda yaptırdınız ve uyutarak mı yoksa belden uyusturmami oldu.
Zahide kucuk e bende cok takip ediyorum aslinda , son kez sorabilir miyim . Mesela memnun olmadiginiz yonler nedir. Ben kendi organimin sekli vs begenemiyorum bazen yapsam mi diyorum ama esim bir turlu izin vermiyor . Memnun kalmadiginiz yanlar neler mesela biraz yardimci olsaniz fikir olarak rice etsemBelden uyuşturdular. Zahide Küçük'e yaptırdım ama ne tavsiye ederim ne de etmem. Ben pek memnun değilim ama belki başka bir doktora olsam yine aynı şekilde olacaktı bilemiyorum.
Zahide hoca dan genellikle memnun kalmiyorlar yaBelden uyuşturdular. Zahide Küçük'e yaptırdım ama ne tavsiye ederim ne de etmem. Ben pek memnun değilim ama belki başka bir doktora olsam yine aynı şekilde olacaktı bilemiyorum.
Ben çok kararsız kalmıştım ve sırf bunaldığım için artık bitsin diye ona oldum ama bilmiyorum beklemedeyim. Başka bir doktora gidip muayene olacağım. Bakalım ne diyecek doktor.Zahide hoca dan genellikle memnun kalmiyorlar ya
Öncelikle şekil şükülle açıkçası çok derdim yoktu. Herkesin vulvası kalemle çizilmiş gibi olacak diye bir şey yok ama öyle bir algı yaratılıyor ki insan ister istemez kapılıp gidiyor.Zahide kucuk e bende cok takip ediyorum aslinda , son kez sorabilir miyim . Mesela memnun olmadiginiz yonler nedir. Ben kendi organimin sekli vs begenemiyorum bazen yapsam mi diyorum ama esim bir turlu izin vermiyor . Memnun kalmadiginiz yanlar neler mesela biraz yardimci olsaniz fikir olarak rice etsem
Aynen ben de hiç memnun kalmadım. Bir şey söyleyince de "benim paraya ihtiyacım yok" cevabını alıyorsunuz. Başka bir doktora gidip, kapalı vajina girişini açtırmak zorundayım şu an. Bildiğiniz duvar örmüş kadın. En baştan başka bir doktora olsaydım keşke. İdrar kesesini askı ile asacağız demişti. Onu da yapmamış. Sarkmasın diye ne yaptıysa içim dışıma çıkmış gibi şu an. Psikolojik olarak da maddi olarak zarar verdi resmen.Zahide hoca dan genellikle memnun kalmiyorlar ya
Öncelikle şekil şükülle açıkçası çok derdim yoktu. Herkesin vulvası kalemle çizilmiş gibi olacak diye bir şey yok ama öyle bir algı yaratılıyor ki insan ister istemez kapılıp gidiyor.
Ameliyat sonrası paylaşım yapıp "Bugün de bir kadın çiçek gibi oldu." ne demek ya? Öncesinde böcek miydik acaba? Şimdi şimdi farkına varıyorum ifadenin ne kadar çirkin olduğunun...
Böyle böyle zengin oluyorlar işte. Benim asıl derdim idrar kaçırmaydı. Ama maalesef işin ehline olmak lazım o ameliyatı da. İdrar torbasının sarkmasını engellemek adına öyle garip şeyler yapmış ki vajina girişine duvar örmüş resmen. Vajina girişi bildiğiniz aşağıdan oluyor artık. Görüntüsü de berbat. İfade edince de "eski hali çok kötüydü, iki doğum yapmışsınız bla bla" cevabını alıyorsunuz.
Arkadaş biri de çıkıp evet gerçekten yapamamışım demiyor. Hemen size atıyor suçu. Evet benim bedenim suçlu!
Vajinadan da ses geliyordu. O yüzden vajina daraltma istedim. Hazır ameliyat oluyorum, anestezi alacağım o zaman labioplasti de olayım dedim. Şu an hissizlik var. Ne zaman geçer bilmiyorum. Çok geç orgazm oluyorum. Eşim içeride bir şeyin battığını söylüyor. Doktora söylüyorum. Hiç duymadım diyor. O kadar kişiye yapmış falan filanmış. Biz ne hissettiğimizi bilmiyoruz muhtemelen. Doktor biliyor. Hemen bir savunma psikolojisi... Modun düşmesi, suratın asılması...
Sonuç; başka doktora gidip tekrar ameliyat olacağım muhtemelen. Şu an çok öfkeliyim doktora.
Eğer sadece estetik kaygınız varsa asla ama asla tavsiye etmem. En hassas bölge. Eğer ilişkiden de zevk alıyorsanız bıçak altına yatmayın. Sonrasında ne olacağı belli değil.
Doktor seçimim yüzünden çok pişmanım. Olacaksanız da iyi araştırın derim.