Kızlar merhaba. 7 ekimde normal doğum yaptım 29 günlük olduk. Doğumda atılan dikişlerim açıldı maalesef ve ebe atar damarımı diktiği için yürüyemiyordum. 20. Gün tekrar uyutularak ameliyathanede dikiş attılar. Bugün tam 10 gün oldu 2. Dikiş sonrası. Yürümem de sıkıntı yok fakat bitmeyen bir yangı var vajinamda. Biri ateş tutmuş sanki. Dikişlerim daha düşmedi. Artık pskolojim bozuldu doğru düzgün çocuğuma bakamıyorum. Oturamıyorum hareketlerim kısıtlı. Sanki hiç bi zaman düzelemiycem hep böyle kalıcam gibi geliyo kafayı yicem. Bana yardım edin nolur. Böyle durumlar yaşayan oldu mu? Düzelsiniz mi normal hayata döndünüz mü? Ne zaman oturmaya başladınız ağrılarınız ne zaman bitti?
Birde sanki vajinam kocaman bacağımın arasında gibi sağıma soluma yatarken yürürken eskiden varlığını bilmezdim şimdi orda bi ağırlık var bi yumru var sanki . Buda geçiyor dimi?
Birde sanki vajinam kocaman bacağımın arasında gibi sağıma soluma yatarken yürürken eskiden varlığını bilmezdim şimdi orda bi ağırlık var bi yumru var sanki . Buda geçiyor dimi?