Ben de aynı sorunu yaşadım sağolsun annem doğum sonrası bana 2 gün bol bol muz yedirdi o da kabız yaparmış.2 gün sonra çok zor tuvalete çıktım 2 gün sonra tekrar ve senin gibi az az kan geldi doktora gittim şikayetleri söyledi anal fissür olabileceğini söyledi.anal fissür makatta çatlak tuvaletini yaparken sanki uç kısım yavaş yavaş çatlıyor gibi oluyor zamanla bu ince çatlaklar derinleşiyor.Duphalag şurup kortos fitil ve progtolog krem verdi .Şurup pek bi fayda etmedi progtolog tuvalet çıkışı çok ağrı oluyor o ağrıyı azaltıyor.Çünkü zamanla kanamalar damla damla oldu hemoroid gibi.Fitili hemen başlamadım emzirirken zararı olur diye .Kanamalar artınca başladım faydası oldu.Sana tavsiyem çünkü ilaçlara kalsa atlatamazdım.Bol bol su iç,kayısı ye sabahları aç karnına kuru kayısı üzerine ılık su gündüzleri yaş kayısı.Ben nerdeyse 1 kilo kayısı yerdim gene ishal olamazdım ancak kabızlığımı geçirirdi.Nette okudum üzüm kavun karpuz bu üçünü aynı anda ye ishal yaparmış.Kiraz falan bol bol meyve ve su.Birde mutlaka bephanten merhem al dış kısmına ve eldivenle iç kısmına iyice sür onun da çok faydası olacak çatlakları hemen iyileştiriyor 20 günden uzun sürerse genelde kronikleşirmiş aman canım dikkat et çünkü ilerlerse inanılmaz acılar çekiyorsun şimdilik ben rahatım inşallah terrarlamaz.