Normal doğum sonrası ilk cinsel ilişki sorunu

banaanlat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
17
-66
1
28
Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var (sorunu kendi kafamın içinde)

Doğum sonrası dikişlerim oldu kaç dikiş bilmiyorum. 60. Günde kontrole gittim alttan muayenede o kullandıkları çubuğu bilirsiniz penisten çok çok küçük ince bir şey. Onunla muayene ettiğinde tarif edemeyeceğim bir acı oldu sanki kestiler orayı. Sonra 1-2 dakika boyunca parmağı ile gir çık yaptı doktorum o bölgeyi yumuşattı yine acıdı ama 2. Dakikanın sonuna doğru acı hisse hafifledi rahatladı bölgem. Fakat ben o çubuğun acısını unutamıyorum. Doktor zeytin yağı ile sizde masaj yapın (gir çık parmakla) dedi ama ben acıyacak diye hüngür hüngür ağladım yapamadım. 3 ay olacağız ve ben hiç ilişki düşünemiyorum. E haliyle evliyiz mecbur olacak ama nasıl . Sürekli kaçırıyorum çok korkuyorum . İlk gecede hiç acımamıştı ama dikiş sonrası çok acı olduğu için ilişkide kesin çok canım yanacak. Ne yapabilirim lütfen yardım edin bana o bölgemi uyuştıracak ilaç vs mi kullansam bir daha hiç ilişki olmayacak gibi geliyor yapamıyorum

Aylar geçtikçe kendi kendime iyileşip yumuşamaz mı bölgem illa ilk girişte acır mı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…