• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum sonrası dikişlerin ve hemoroidin hızlı iyileşme süreci

Aynen öyle.oturamadigim için yatıp birinin cocugu mememe vermesi gerekiyor.bunların dışında cocuk sürekli agladikca elinden bisey gelmemesi kötü yapıyor insanı.benden çok annemi annesi bildi cocuk.bende değil onda susuyor.rahat bi pozisyonda olmayınca süt az geliyor mama verdik midesi büyüdü cocugun şimdide süt gelsede yetmiyor mamayla destek oooo
ben seni çok iyi anlıyorum . kendi annem bile naz yapıyorum falan sanıyodu kendisi yaşamamış hiç yırtık dikiş . bende sabrettim sütüm gitmesin bide onla uğraşmayım diye lohusa psikolojisi başka bişey zaten. bebeğin altını değiştiremiyosun kucağına vermezlerse kendin alıp emziremiyosun çok zor günlerdi yani.
ben seni çok iyi anlıyorum . kendi annem bile naz yapıyorum falan sanıyodu kendisi yaşamamış hiç yırtık dikiş . bende sabrettim sütüm gitmesin bide onla uğraşmayım diye lohusa psikolojisi başka bişey zaten. bebeğin altını değiştiremiyosun kucağına vermezlerse kendin alıp emziremiyosun çok zor günlerdi yani.

M mervekcr Bu arada; toilet sonrasi, iyice silmenin, baticonla temizlemenin haricinde fon makinesiyle hafif hafif kurula.. Bende en ise yarar sey birde kendim ped yaptim, gazli bez ve pamukla kendin yapabilirsin, inanilmaz yumusak ve emici (diğer pedler acıtıyor ve tahriş ediyor, hele normal ped hiç kullanma acayip mikrop ürüyor öyle), altinada mesane bezi koy ohh fistik gibi, akintin ne kadar bilmiyorum ama ben gunde 3-4 defa degistiriyorum.. Cok islak kalmamaya dikkat et. Ayrıca büyük toiletini yaparken fazla ıkınmamaya çalış, bunun içinde kabız olmamak için kuru kayısı tavsiye ederim. Ben ıkınırken basur olmusum ama hiç canım acımıyor çok şükür ;) Kabız olmazsam geçicek gibi, hatta ufaldı bile şimdiden ;)

Benim tavsiyelerim bunlar ;)

M mervekcr az daha unutuyodum doktor bana vagi-norm jel yazdı vajina içi ve dışına sürüyosun, önce yakıyor o bölgeyi sonrada uyuşturuyor, çok işime yaradı, doktoruna danışıp kullanabilirsin ;)

Kabiz olmamak için ilaç kullandığım halde 4 gunde anca cikabiliyorum tuvalete.ya o islak kalmama olayını beceremiyorum.kurutma makinesi tutuyorum ama yinede islaklik kaliyo anlamadım.gazlı bez olayını deneyebilirim kanamam yok sayılır.Benim dr çok rahat iyilesmeme konusunda.madecassol diye bi krem verdi içe surulmuyo ama.bide 1 ay çok uzun bi süre değil iyileşme için dedi.söylemesi kolay tabi
M mervekcr Bu arada; toilet sonrasi, iyice silmenin, baticonla temizlemenin haricinde fon makinesiyle hafif hafif kurula.. Bende en ise yarar sey birde kendim ped yaptim, gazli bez ve pamukla kendin yapabilirsin, inanilmaz yumusak ve emici (diğer pedler acıtıyor ve tahriş ediyor, hele normal ped hiç kullanma acayip mikrop ürüyor öyle), altinada mesane bezi koy ohh fistik gibi, akintin ne kadar bilmiyorum ama ben gunde 3-4 defa degistiriyorum.. Cok islak kalmamaya dikkat et. Ayrıca büyük toiletini yaparken fazla ıkınmamaya çalış, bunun içinde kabız olmamak için kuru kayısı tavsiye ederim. Ben ıkınırken basur olmusum ama hiç canım acımıyor çok şükür :KK66: Kabız olmazsam geçicek gibi, hatta ufaldı bile şimdiden :KK66:

Benim tavsiyelerim bunlar :KK66:

Kabiz olmamak için ilaç kullandığım halde 4 gunde anca cikabiliyorum tuvalete.ya o islak kalmama olayını beceremiyorum.kurutma makinesi tutuyorum ama yinede islaklik kaliyo anlamadım.gazlı bez olayını deneyebilirim kanamam yok sayılır.Benim dr çok rahat iyilesmeme konusunda.madecassol diye bi krem verdi içe surulmuyo ama.bide 1 ay çok uzun bi süre değil iyileşme için dedi.söylemesi kolay tabi
Canım bana 40 gün sürer dedi tam bir iyileşme yok dikişler duruyor.. Ama o şiddetli ağrılarım kalmadı.. Sen ne kadarlır böylesin peki?

Back