• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum sonrası ağda

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
kızlar doğum yapalı 1 ay oldu(dikişlerim düştü ) genital bölgeme ağda yapsam bi sakınca olurmu tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum

canım bunu ağdacınla konus ısteren ben sordum 4o ın cıkmadan yapıyorlarmıs o kısma dıkkat ederek oraya fazla gırmıyorlarmıs sanırm hem dinen de bir sakıncası yokmus kırkından once agdanın benım kuaforum arastırmıs

bence 40 ının çıkmasını bekle.tabi 40 günden öncede akıntın bitebilir onu bilemem.ama tamamen temiz olunca gusl abdestini aldıktan sonra yapman daha doğru.abdestsizken tüylerin temizlenmesi uygun değil....dikişli kısma dikkat ederek yapabilirsin.......
ben bu ağda işini anlamıyorum başka birine insan nasıl gösterbiliyor ki.
dinen ne kadar uygun tartışılır yani....mahrem yer sonuçta...???

kızlar doğum yapalı 1 ay oldu(dikişlerim düştü ) genital bölgeme ağda yapsam bi sakınca olurmu tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum

canım yine 2 ayını doldurmalısın bence..vallahi ben ağdayı yine kanamam düzene girince yaptırmıştım iki buçuk ay sonra falan yinede çok korkmuştum birşey olur diye...

Back