- 11 Mart 2024
- 459
- 181
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Dinlemeyin. Gerçekten. Bana da karakterimle tamamen ters şeyler söylüyorlar. Örneğin ben bebeğimi doğduktan 6-8 ay sonrasında odasını ayırmayı düşünüyorum o yüzden anne yanı beşiği baya ufak bir şey almayı düşünüyorum dedim birine, demez olaydım. Kuzeni 4 yaşındaki oğlu ile hala birlikte yatıyormuş, kocasını da salona atmış. Sen de yanından ayırmak istemeyeceksin diyor bana. Yani büyük konuşmakta istemiyorum ama 4 yaş biraz erken olmuş ya askere yollasaydı koynundan diyecektim de işte başkalarının bu şekilde yaptığı gibi terbiyesizlik yapamıyorum maalesef. Herkesin tecrübesi aynı olacak değil. Ben de dinlememeyi tercih ediyorum. Eğer biri böyle abuk sabuk bişey anlatmaya başlarsa kafamı çevirip başka şeyler düşünüyorum kişi de anlatmayı bırakıyor zaten. Doğum şekli araştırmanız gayet normal ama böyle öcü hikayeleri ile korkutan insanları umursamayın. Onların öyle oldu diye sizinki de öyle olacak değil… Standart şeyler vardır onun dışında yaşadığı acı ve terslikler aynı olacak diye bir şey yok. Bir de yok yere abartıp sizi korkutuyorlar.Allah Allah her doktor farklı mı acaba anlamadım ki. Doğum yaklaştıkça sanki gicikliga anlatıp duruyorlar doğumu insan korkuyor