Normal doğum öncesi ağdaya gideceğim haftaları nasıl ayarlayayım?

EMiNEveAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
332
5
68
Eskişehir
Normal istiyorum. doğuma temiz gitmek istiyorum. bi ağda yaptımmı hemen 10gün içinde küçük küçük geri çıkmaya başlıyor. öylede olsun istemiyorum. Ağdamı yaptırıp 2gün içinde doğuma gideyim istiyorum. bugün 33+5im. 34+1ken gidip ağda yaptıracam. diğerlerini ne zamana yaptırabilirim. kız bebek bekliyorum. ne zamana geleceğinide bilmiyorum. erken yada aniden gelir diye korkuyorum :(

Normal istiyorum. doğuma temiz gitmek istiyorum. bi ağda yaptımmı hemen 10gün içinde küçük küçük geri çıkmaya başlıyor. öylede olsun istemiyorum. Ağdamı yaptırıp 2gün içinde doğuma gideyim istiyorum. bugün 33+5im. 34+1ken gidip ağda yaptıracam. diğerlerini ne zamana yaptırabilirim. kız bebek bekliyorum. ne zamana geleceğinide bilmiyorum. erken yada aniden gelir diye korkuyorum :(

Canım nerede ağrıların var?Sorabilirmiyim.,.:49:

Doğum ağrısı demek istedim.Yani doğumun yakınmı yoksa hala varmı die canım.

Mesela benim belim,kasıklarım ve çatıda ağrı vardı geçenlerde biraz topalladım.4 gün önce karnımada ağrı girdi biraz aceleciymiş oğluşum doğumumuz yaklaşmış dedi doktor abalamız.Bide bebişim çok toplanıyor karnımın ortasında bu doğumun yaklaştığını gösteriyormuş.:49:

henüz öyle bi ağrım olmadı. hala çok da hareketli. doğuma yakın olsam öyle hareket etmezdisanırım. bu ağrılar kasılmalar oluşmadan ansızın birden suyum gelmez değil mi? doğum korkusundan çok şu ağda işini taktım iyice.

henüz öyle bi ağrım olmadı. hala çok da hareketli. doğuma yakın olsam öyle hareket etmezdisanırım. bu ağrılar kasılmalar oluşmadan ansızın birden suyum gelmez değil mi? doğum korkusundan çok şu ağda işini taktım iyice.

Anladım canım sanmıyorum ama belli olmaz dikkat et kendine.36 ve 37 haftalar sonrasınd birdaha yaptırırsın inş.Zaten ağdadan sonra çabucak çıkmıyor.Yinede bitkisel yağlar varya onlardanda kullanırsın daha yavaş çıkar sanırım.:49:

Mesela benim belim,kasıklarım ve çatıda ağrı vardı geçenlerde biraz topalladım.4 gün önce karnımada ağrı girdi biraz aceleciymiş oğluşum doğumumuz yaklaşmış dedi doktor abalamız.Bide bebişim çok toplanıyor karnımın ortasında bu doğumun yaklaştığını gösteriyormuş.:49:

Günaydın

Benimki 15. haftadan beri hep karnımın ortasında :49: kız bebek ama karnım sipsivri duruyor :)

Günaydın

Benimki 15. haftadan beri hep karnımın ortasında :49: kız bebek ama karnım sipsivri duruyor :)

Aynadan kendine bak karnın aşşağıya doğrumu eğilmiş.Bu doğumun yaklaştığını gösteriyormuş.Benim karnım iice aşşağıya indi.,.:49:

canım geç çıkması için bioderin ağdalarını tavsiye ederim gözle görülür fark oluyor 34+1 de yaptırdıysan diğerini de 15 gün sonra yaparsan bi 10 gün sonra da diğerini yapabilirsin :34:

34+5te yaptırdım. bugün 35+1im. 10gün içinde bidaha yaptırcam. sonra tekrar 10gün içinde tekrar gidip yaptırcam. hayırlsıyla gelir inşallah bebişlerimiz

yarın kontrole gidecem ben daha bunun agdasını dogru düzgün yapamıyorum inşaallah rezil olmadan doğururuz hepimiz çiçek gibi... :23::23:
memleketimde ağdacım vardı ama şimdi burada kimseyi de bilmiyorum vay bana vaylar bana.:5::5:
zaten hamilelikten midir nedir canım daha çok yanıyor:25:
benim zilli de tekmeleriyle tempo tutuyor nedir bu kadınların çilesi arkadaşşşşş :24:

Back