Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son zamana kadar normal doğum istemiştim, taki bir devlet hastanesinin doğumhanesini görene kadar. Zaten ertesi gün çatı muayenem vardı direk dedim sezeryan istiyorum diye. Pişman mıyım hayır, bir daha olsa yine sezeryan olurdum (tabi allah isteyene versin ben tattım büyük sorumluluk)
canım şimdiden allah kolaylık versin sana ama benim tavsiyem illa normal ya da sezeryan oluyum diye kafanda sabitleme sakın ben normal doğum yapmak istiyordum ama kısmet olmadı sezaryen ile doğum yaptım sende hayırlısını dile.
bebek istiyorum ama doğumdan çoookk korkuyorum ben yaaaaa
Allah'ımm kolaylık versin gerçekten.sezeryan olurum direkk bennn
korkunun ecele faydası yok ne yazıkki :) Cennet boşuna annelerin ayakları altında olmasa gerek :)
Valla ben direk sezeryan diyorum..normal doğumun stresini ben kaldıramam..yok açıldıydı yok açılmadıydı..gelen giden kontrol etsin dursun baksın 7-8 saat bekle acılarla kıvran sonra bi de doğururken kıvran ıyyyyyy ben yapamam...yapanlara da aşırı büyük saygı duyuyorum geçrekten...
Amin canım inş allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin diyorum ama doğumdan çok korkutan doktorların tutumu.. İşinin ehli insanlarla karşılaşmayı diliyorum.. Her gün haberlerde öyle şeyler izliyoruz etrafımızda öyle çok garip olaylar yaşanıyor ki insanın günü yaklaştıkça bunları düşünmekten sevincini yaşayamıyor
Bende şunu düşünüyorum maksat annelik ise bedeli mutlaka acı çekmek olmamalı.. Teknoloji bu kadar ilerlemişken neden o en güzel günümüzü bir kabus olarak acılarıyla hatırlayalm ki ? doğru mu yanlış mı bilemiyorum ama ...
Canım benimde tercihim aynı yönde ama bu doktora da bağlı sadece istemekle olmuyor. Artık adet haline geldi suni sancı.. Önce bi deniyorlar tutmazsa hoooooop sezeryana... :S
Merhaba Arkadaşlar..
Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Doğumu yaklaşan annelerin en merak ettikleri ve hep en tedirgin oldukları konuyu tartışmaya ne dersiniz ?
Yorumları sabırsızlıkla bekliyorum..
Valla ben direk sezeryan diyorum..normal doğumun stresini ben kaldıramam..yok açıldıydı yok açılmadıydı..gelen giden kontrol etsin dursun baksın 7-8 saat bekle acılarla kıvran sonra bi de doğururken kıvran ıyyyyyy ben yapamam...yapanlara da aşırı büyük saygı duyuyorum geçrekten...
slm bn 38 haftalık hamileyim 3gün önce çatı kontrolüm wardı bir parmak açılmam varmış doğumun çok kolay olucağını söyledi dr inş öle olur.ilk gebeliğim olduğu için normal doğumdan korkmuyorum adı üstünde herşy yolunda ise benim fikrim normal olmalı herkezin kendi düşüncesi tabi..
zannettiğin gibi gelen giden kontrol etmiyor. adı üstünde norman doğum, sanıldıgı gibi acı verici bi durum yok, bence 7-8 saat sancı çekmek 1 hafta yatağa bağlı kalmaktan daha iyidir, ayrıca çocugunu başkasının yardımı ile emzirmekten hiç bahsetmiyorum.
bide ıyyyyyy diye tabir etmen çok itici.