- 26 Mart 2020
- 69
- 44
- 8
- Konu Sahibi cicekbocek49
-
Acikcasi ben daha simdiden bu kinuyu dusunmeye basladm. Benm de ilk gebeligim yasim 29Merhaba,
Yaşayanlardan yorum istiyorum. 28 yaşındayım ilk hamileliğim. Hamileligimin 38. Haftası her an doğum yapabilirim yani. Özel sağlık sigortam var ve çok iyi bir kadın doğum doktorum var. (Bunu söylememin nedeni istersem direkt sezaryen olabilirim. Karar bana ait)
Gebeligimde yüksek tansiyon sorunu yasadim ama tansiyon ilacıyla toparladık. Doktorum normal doğum konusunda çok başarılı bana normal doğum konusunda ısrarcı, yapabilirsin diyor ben bir sorun olursa hemen sezeryana alırım diyor. Ama ben gerçekten korkuyorum. Sezaryen onusunda ısrarcı olmali miyim?
Bir başlığa daha yazmıştım aynısını kopyaliyorumMerhaba,
Yaşayanlardan yorum istiyorum. 28 yaşındayım ilk hamileliğim. Hamileligimin 38. Haftası her an doğum yapabilirim yani. Özel sağlık sigortam var ve çok iyi bir kadın doğum doktorum var. (Bunu söylememin nedeni istersem direkt sezaryen olabilirim. Karar bana ait)
Gebeligimde yüksek tansiyon sorunu yasadim ama tansiyon ilacıyla toparladık. Doktorum normal doğum konusunda çok başarılı bana normal doğum konusunda ısrarcı, yapabilirsin diyor ben bir sorun olursa hemen sezeryana alırım diyor. Ama ben gerçekten korkuyorum. Sezaryen onusunda ısrarcı olmali miyim?
Canım bende senin gibi sezeryan düşünüyodum doğuramam diyodum ama sonuç normal doğum yaptımMerhaba,
Ben 3 çocuğumuda normal doğurdum. Evet normal doğum sancısı çok oluyor ama sonrası rahat. Haziran ayında 6 aylık erken doğurdum kızımı. 900 gram doğdu ve ters geldi o çok zor oldu. Ama tabi herkesin doğumu zor olacak diye bir kural yok. Allah yardım ediyor inanınMerhaba,
Bende minyonum ama yaptım normal :)Benim nedense o kadar açılmam olur ve normal doğum yapabilirmişim gibi gelmiyor. Cok minyonum ayni zamanda. Bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim
Bu sizin tercihiniz kimsenin doktorunuz dışında ve kendiniz dışında kimsenin sizi yönlendirmesine kulak asmayin herkesin sezaryen ve normal doğum hikayeleri birbirinden farklıdır. 6-7 cm açılmayla hiç hussetmeden rutin kontrole giden de var zor bi normal doğum olan da. Aynı şekilde çok çabuk toparlayan da var sezaryen de toparlanma süreci uzun süren de. Siz sadece şundan emin olun bebeğiniz de vücudunuz da doğum anında ne yapacaklarını çok iyi biliyolar. Hele ki doktorunuza da güveniyorsanız içiniz rahat olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba,
İkinci doğumda bebek bildiğiniz kendi geliyor, doğduğuna inanamayacaksınız,hiç endişelenmeyinBen ikinciye hamileyim
Oğlumu normal dünyaya getirdim ama gece geldi sancım yani gün içinde kendini gösterdi ama fark edememişim, çok fenaydı hastaneyi birbirine kattım kasılmalıydı bide ama o rahatlamaya birlikte ağlama sesi kulaklarınızda yankılanıyor ya,o harika bir an işte.. yaşadığınız bütün zor şeyleri unutuyorsunuz ve o ana tanıklık etmek harika birşey,o an sadece oğlum diyebildim,yani kesinlikle çok zor çok acılı ama harika
Sezeryan duygusuz geliyor bana ama bu bebeği nasıl yapacağımı kararsızım, ikinci çocuk olunca normal daha kolay olur diyorlar ama bilemiyorum risk alabilir miyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?