Kızlar 33+2 haftalık gebeyim ilk gebeliyim. Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum ama aklıma takılan bi konu var bazı forum konularını okudum çoğu kişi doğum başlar başlamaz hastaneye gitmeyin evde biraz sancı çekin sancılar sıklaşmaya başlayınca gidin falan demişler peki bu suyun gelmesi nişanın gelmesi durumlarında da geçerli mi yoksa bu durumda direkt hastaneye mi gitmeliyim?
Kızlar 33+2 haftalık gebeyim ilk gebeliyim. Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum ama aklıma takılan bi konu var bazı forum konularını okudum çoğu kişi doğum başlar başlamaz hastaneye gitmeyin evde biraz sancı çekin sancılar sıklaşmaya başlayınca gidin falan demişler peki bu suyun gelmesi nişanın gelmesi durumlarında da geçerli mi yoksa bu durumda direkt hastaneye mi gitmeliyim?
Canım merhaba inşallah sağ salim kucağına alırsın
Bende normal yaptım ayyyyy çok güzeldi be nişan gelmişti benim akşamına gittim yatış yapıldı ertesi gün saat 10:15te doğurdum. Doğuma girdim saat 10. Du 15 dakika içinde de doğdu.
Su gelmesi bçnasıl bilmiyorum ama bence su gelme durumunda gidilmeli hastaneye herkes bir değil belki o an başlar doğum
Herkesin durumu farkli oluyor . Nisan gelmesi ve su gelmesi durumunda da bence hastaneye gidilmeli.
Ben iki dogumumda da sanci olmadan , nisan gelmesiyle gitmistim. Ilk dogumum 4 saat sonra, ikinci dogumum hastaneye gittikten yarim saat sonra oldu
Herkesin aynı olmuyor herkes aynı şeyleri yaşamıyor benim nişanım geldi o gün çok az sancım vardı doktora gitmedim bebek hareket ediyordu onu takip ettim o gece sancılarım belli etti kendini hafifte kanama vardı sabaha karşı hastaneye gittik hemen suyum gelmemişti 3 4 cm açıklık vardı kasılmalar düzensiz olduğundan eve geldik hastane yakındı zaten sonra evde sıklaşmaya başlayınca tekrar gittik yatış yaptılar benim suyum gelmedi mesela doğum sırasında patlattılar bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı oyüzden açılmalarım iyi olmasına rağmen doğum biraz geç oldu açılmalar ne kadar hızlı olursa doğumda okadar hızlı ilerliyor suni sancıda çok az aldım ben hissetmedim bile kendi sancınla doğurmak en iyisi
Herkesin bünyesi süreci farklı bende ilkinde suyum geldi diye hazırlandım duş aldım bir saat sonra falan gittim ama ağrı falan yoktu acilmam yoktu akşam 6da suyum geldi yedi gibi gittim ertesi sabah tam 6.29dogum saatim o son saate kadar ağrım falan olmadı acilmam yoktu ebe eliyle esnetti uyardı biraz öyle açıldı, sen bilirsin durumunu ağrıların başlıyor mu takip edersin o süreçte belli eder kendini ilk olunca anlaşılmıyor da inan ağrılar düzensiz gelmeye başlayınca anlarsın, bende anlarsın diyene sinir olurdum ama işte anlasiliyor