Doğuma Hazırlık Normal doğum başlaması için ne yapmalıyım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kendisinin başladığını biliyorum zaten sadece kolaylaştıran yöntemler nette okudum ama tecrübe eden annler var mı diye merak ettim beklicem zaten çocuğu zorla ordan çıkaracak halim yok
Ay Allah sizin iyiliğinizi versin çok güldüm
😄😄😄
Hurma yiyin bol bol Zira, doğumunkendiliğinden başlamadığı zamanlarda suni sancı dediğimiz yapay oksitosin sayesinde rahim ağzı uyarılır. Hurma da içerdiği oksitosin ile rahim kaslarını uyarıcı etkide bulunabiliyor ve böylece doğumun daha hızlı ve kolay gerçekleşmesine yardımcı olabiliyor. 🤗

Ay Allah sizin iyiliğinizi versin çok güldüm
😄😄😄
Hurma yiyin bol bol Zira, doğumunkendiliğinden başlamadığı zamanlarda suni sancı dediğimiz yapay oksitosin sayesinde rahim ağzı uyarılır. Hurma da içerdiği oksitosin ile rahim kaslarını uyarıcı etkide bulunabiliyor ve böylece doğumun daha hızlı ve kolay gerçekleşmesine yardımcı olabiliyor. 🤗
Ay napym saçma saçma yazıyorlar. Suni sancı ya gerek kalmaz inşAllah çok eziyetli birşeymiş galiba 😟 ilk hamileliğim çok korkuyorum o yüzden teşekkür ederim 😘

Ben de cinsel ilişki diye biliyorum, spermler rahim ağzını yumuşatıp gevşetiyormuş mantıklı da geldi bana 🤔

Kızlar bugün 39 haftalık olduk ama daha gelemye niyeti yok paşamın doğum başlatmak için kendim neler yapabilirim acaba doğumum normal görünüyor dedi doktor
41+3 de suni sancıyla doğum yaptım gelmeyince gelmiyor. Yürümek çok iyi gelir...ben yürüyemez olmuştum pek uygulayamadım ama siz uygulayın en azından merdiven çıkıp inebilirsiniz...sağlıklı doğum kolaylık dilerim:emir_bebek::anneadayı:

41+3 de suni sancıyla doğum yaptım gelmeyince gelmiyor. Yürümek çok iyi gelir...ben yürüyemez olmuştum pek uygulayamadım ama siz uygulayın en azından merdiven çıkıp inebilirsiniz...sağlıklı doğum kolaylık dilerim:emir_bebek::anneadayı:
41+6yla artiriyorum:)
Rekor bende sanirim😄

Ay napym saçma saçma yazıyorlar. Suni sancı ya gerek kalmaz inşAllah çok eziyetli birşeymiş galiba 😟 ilk hamileliğim çok korkuyorum o yüzden teşekkür ederim 😘
Bana dedin herhalde ama saçma yazan sensin ki dışardan bakınca oyle anlaşılıyor. Once kendini ifade etmeyi öğren sonra benim yorumumu eleştir. Zira konunda ne dedigin belli bile değil .

Bana dedin herhalde ama saçma yazan sensin ki dışardan bakınca oyle anlaşılıyor. Once kendini ifade etmeyi öğren sonra benim yorumumu eleştir. Zira konunda ne dedigin belli bile değil .
Ne dediğim belli değilse anlamadıysan neye göre yorum yaptın o zaman daha açık yazabilir misin de diyebilirdin mesela bak bunlar yapıcı şeyler ama bu dediklerimi de anlayacağını sanmıyorum

Evini bir güzel temizle eğilip kalkmak sanırım kolaylaştırıyor.benim iki doğumum da evimi temizledim ertesi günü suyum patlamiştı
Temizlik yapıyorum yürüyorum oturmamaya çalışıyorum yeterki normal doğum la gelsin diye

X