Bunu ilk defa duydumBen de cinsel ilişki diye biliyorum, spermler rahim ağzını yumuşatıp gevşetiyormuş mantıklı da geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ilk defa duydumBen de cinsel ilişki diye biliyorum, spermler rahim ağzını yumuşatıp gevşetiyormuş mantıklı da geldi bana
Yürüyorum elimden geldiği kadar ama o kadar ağırlaşıyor ki insan artık yürümek bile zor geliyor çok teşekkür ederim41+3 de suni sancıyla doğum yaptım gelmeyince gelmiyor. Yürümek çok iyi gelir...ben yürüyemez olmuştum pek uygulayamadım ama siz uygulayın en azından merdiven çıkıp inebilirsiniz...sağlıklı doğum kolaylık dilerim
Ayy umarım bayrak sende kalır41+6yla artiriyorum:)
Rekor bende sanirim
Valla ben daha uzun seyler yazardim ama belli ki anlamicaksin o yüzden ona gore yorum yazdim bende. ne diyim boyle hurafelerle uğraş o zaman bilmemne otu iç bilmemne bitkisi ye nasılsa doktorlar bisey bilmiyor sizin gibilere göre istediğini yap cocugun doğacağı varsa doğar yoksa mecburen sezeryan olacaksınNe dediğim belli değilse anlamadıysan neye göre yorum yaptın o zaman daha açık yazabilir misin de diyebilirdin mesela bak bunlar yapıcı şeyler ama bu dediklerimi de anlayacağını sanmıyorum
İlgini çekmeyen bi konu olsaydı yorum yapmazdın demekki sende bizim gibilerdensin. Sana bu kadar saçma ve hurafe geliyorsa yorum yapma o zaman neyi uygulayıp uygulanmayacağıma ben karar veririm saol.Valla ben daha uzun seyler yazardim ama belli ki anlamicaksin o yüzden ona gore yorum yazdim bende. ne diyim boyle hurafelerle uğraş o zaman bilmemne otu iç bilmemne bitkisi ye nasılsa doktorlar bisey bilmiyor sizin gibilere göre istediğini yap cocugun doğacağı varsa doğar yoksa mecburen sezeryan olacaksın
Uyarmak icin yazdım. Hayir senin gibilerden degilim ben planlı sezeryan olcam. Otla çiçekle işim olmaz. Yazmak için de senden izin almam ona da ben karar veririm istediğim konuya yazar istemediğime yazmam .İlgini çekmeyen bi konu olsaydı yorum yapmazdın demekki sende bizim gibilerdensin. Sana bu kadar saçma ve hurafe geliyorsa yorum yapma o zaman neyi uygulayıp uygulanmayacağıma ben karar veririm saol.
Uyarına ihtiyacım yok planlı bir şekilde ameliyat olup bütün hayatın boyunca bunun izleriyle yaşacaksın ayrıca ot çöp önerisi sunan olmadı benimde böyle bir beklentim yoktu zaten deneyimli anneler fikirlerini söyledi yani ben amacıma ulaştım sorumun cevabını aldım sen daha fazla kendini yorma.Uyarmak icin yazdım. Hayir senin gibilerden degilim ben planlı sezeryan olcam. Otla çiçekle işim olmaz. Yazmak için de senden izin almam ona da ben karar veririm istediğim konuya yazar istemediğime yazmam .
Korunmasız ilişki.. spermin doğum başlatma özelliği tıbbi bir gerçek.. kolay gelsin :)Cinsel ilişkiyi ilk defa duyuyorum aksine bende istemiyordum bişey falan olur diye
Hiçbirşey yapma ona zarar verebilirsin. Rahat bırak çocuğu gelişimini tamamlasın. Gelmesi için sabret.Kızlar bugün 39 haftalık olduk ama daha gelemye niyeti yok paşamın doğum başlatmak için kendim neler yapabilirim acaba doğumum normal görünüyor dedi doktor
Bu seni ilgilendiren bir konu değil ben iz tasiyacaksam nornal doguran da bi tarafında iz taşıyacak. benim hayatım benim.kararim bence sende bana kendi fikirlerini empoze etmeye çalışarak kendini yorma derim hangi konuya yorum yazacağıma ben karar veririm. Iyi forumlar. Burdaki yazılanlar sana yardımcı olmaz biraz bilimle ilgilenseniz keşke böyle tuhaf konularda görmeyiz neyse yazmıcam daha fazla .Uyarına ihtiyacım yok planlı bir şekilde ameliyat olup bütün hayatın boyunca bunun izleriyle yaşacaksın ayrıca ot çöp önerisi sunan olmadı benimde böyle bir beklentim yoktu zaten deneyimli anneler fikirlerini söyledi yani ben amacıma ulaştım sorumun cevabını aldım sen daha fazla kendini yorma.
Neyle ilgilendiğim seni alakadar etmez yazma bencede uzak dur yardımcı olur olmaz bu seni ilgilendirmezBu seni ilgilendiren bir konu değil ben iz tasiyacaksam nornal doguran da bi tarafında iz taşıyacak. benim hayatım benim.kararim bence sende bana kendi fikirlerini empoze etmeye çalışarak kendini yorma derim hangi konuya yorum yazacağıma ben karar veririm. Iyi forumlar. Burdaki yazılanlar sana yardımcı olmaz biraz bilimle ilgilenseniz keşke böyle tuhaf konularda görmeyiz neyse yazmıcam daha fazla .
Sabrediyorum ama korkuyorum da sezeryan olmak istemiyorum ve devlet hastanesine gidiyorum durumlardan dolayı doktoruma zor ulaşıyorumHiçbirşey yapma ona zarar verebilirsin. Rahat bırak çocuğu gelişimini tamamlasın. Gelmesi için sabret.
Evet bunu yazan çok olmuş gerçekten teşekkür ederimKorunmasız ilişki.. spermin doğum başlatma özelliği tıbbi bir gerçek.. kolay gelsin :)
Bekle daha nişan denilen mukoza gelecek ondan sonra sancılar başlayacak 1 gün içinde... sonra açılma var mı diye bakacaklar 10 cm açılana kadar bekleyeceksin. Suyun gelecek vs. Öyle hadi hızlandırayımda pat diye doğsun durumu yok. Belirli açıklığa erişmek zorunda doğacağı gün. Şimdi açılmadan çocuk gelmek isterse direkt sezeryan. O yüzden bişey yapma evet cinsel ilişki falanda doğuma sebep oluyor ama normal doğuma değil, arkadaşım sezeryan oldu sırf bu yüzden.Sabrediyorum ama korkuyorum da sezeryan olmak istemiyorum ve devlet hastanesine gidiyorum durumlardan dolayı doktoruma zor ulaşıyorum
Ayy daha nişan gelmesi falan yok bende sadece belimde adet olacak gibi ağrı varBekle daha nişan denilen mukoza gelecek ondan sonra sancılar başlayacak 1 gün içinde... sonra açılma var mı diye bakacaklar 10 cm açılana kadar bekleyeceksin. Suyun gelecek vs. Öyle hadi hızlandırayımda pat diye doğsun durumu yok. Belirli açıklığa erişmek zorunda doğacağı gün. Şimdi açılmadan çocuk gelmek isterse direkt sezeryan. O yüzden bişey yapma evet cinsel ilişki falanda doğuma sebep oluyor ama normal doğuma değil, arkadaşım sezeryan oldu sırf bu yüzden.
Yok ağrı sızı olmadan oluyor o tıpa görevini gören bişey, çıkınca kanlı bir salya, yoğun kıvamlı. Orayı boş kalmış hissedersin. Tutan bişey o bebek gelme yerini.Ayy daha nişan gelmesi falan yok bende sadece belimde adet olacak gibi ağrı var
Zaten doğum sancılarında aynı adet ağrısı gibi olucak ..Ayy daha nişan gelmesi falan yok bende sadece belimde adet olacak gibi ağrı var