• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norlevo hakkında

Reklamlar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
76
5
16
34
Ankara
Adet tarihlerim 30 ağustos 27 eylül 29 ekim 25 kasım 25 aralık 23 ocak . 16 şubatta sevgilimle sevişirken zevk suyu elime geldi daha sonra ben peçeteye sildim ama unutup vajinamın içine parmağımı soktum sonra aklıma geldi hemen gidip yıkadım. su ve şampuanla ama spermlerin çok hızlı hareket ettiğini biliyorum onun için 16 saat sonra norlevo tabletin 2 sini aynı anda içtim. beklenen adet tarihim 21-22 şubattı ne zaman adet olurum olabilirmiyim hamilelik riski ne kadar. ve ben norlevonun yan etkilerini yaşmadım dün ilk içtiğimde sadece çok kötü oldum ve daha sonra birşey olmadı birde ilacın emilim süresi ne kadar ilacı içtikten 11 saat sonra ishal oldum ilaç etki etmemiş olabilirmi gebe kalma ihtimalim yüzde kaç ?

ya abla sperm içeryo falan dediler o günde inanki salaklığımmı tuttu desem başıma gelecekmi vardı desem bilemem ama oldu işte :(

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde
Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde
Vefa yok, ahde hürmet hiç, lafe-i bi medlul
Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul
Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş
Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş....

1-2 gün gecikmeli olmuştu. Korkumdan gebelik testi de almıştım. Netice negatif çıkınca çok sevinmiştim. Endişe etme. O ilaçlar çok etkili artık ne içeriyorlarsa.

Back