:çok üzgünüm:5 AYLIK EVLİYİM 3 AYDIR ADETİM ÇOK DÜZENLŞİYDİK İLK DEFA BU AY BEBEK İÇİN ÇALIŞTIK VE 15 GÜNDÜR ADET OLMUYORUM..
9 GÜNÜ EVDE TEST YAPTIM NEGATİF ERTESİ GÜNÜ DOKTORA GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM YİNE NEGATİF EĞER BEBK YOKSA BEN NEDEN ADET OLAMIYORUMM LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM
sanırım stresten oluyor baska bır doktora gıt bence durumuda bıze bıldır hakkımızda hayırlısı???
bıde sana akıl veriyorum su halıme bakın bende beklemedeyım arkadasım bana sorarsan sende bekle bakalım hamılelik yokta bırakalım kendı halımıze stresten uzak bı sekılde
Bende 5 aylık evliyim son 2 aydır adetim düzensiz eylül ayında hiç olmadım ekimde ilaçla oldum.Bende gebelik sandım ama hiçbirşey çıkmadı.Bu ay yine gecikti.11 kasımda olmam gerekiyordu.hala olmadım.Cumaya kadar bekliycem çok merak ediyorum bebek varmı diye ama bakmadım henüz.antibiyotik kullandım bu ay sistit olmuştum belki ondan olmuştur diye düşündüm..
Ya beklemekten nefret ediyorum. hem zaten 18 gün geçti olmadı...kesin başka bir sorun vardır...ondan korkuyorum...Allah hepimiza yardımcu olsun!!!CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?