Noluyor bana???

DURU57

canımm kızımmm
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
2.733
7
358
38
:çok üzgünüm:5 AYLIK EVLİYİM 3 AYDIR ADETİM ÇOK DÜZENLŞİYDİK İLK DEFA BU AY BEBEK İÇİN ÇALIŞTIK VE 15 GÜNDÜR ADET OLMUYORUM..
9 GÜNÜ EVDE TEST YAPTIM NEGATİF ERTESİ GÜNÜ DOKTORA GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM YİNE NEGATİF EĞER BEBK YOKSA BEN NEDEN ADET OLAMIYORUMM LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM

evet bir gecikme söz konusu dr a sordunmu peki canım...

birde hamile kalmadan 1 - 2 ay önce adetler düzensizleşirmiş belki vücut gebeliğe hazırlanıyor...

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...

bu adet düzensilikleri strese de bağlı oluyor.birde gebelik öncesi düzensizlik oluyor bendede olmuştu.inşallah sadece stresten kaynaklanan bi durumdur.3 ay bebek için çok erken bir süreç sakın bunu kafanıza takmayın.kimileri hemen ilk ayda hamile kalıyor,kimileri 5 kimileri daha uzun zamanda.mesela ben tam 13 ayımda hamile kaldım.ve ne kadar sters yapıp bebği kafanıza takarsanız bebek sizden o kadar uzaklaşıyor.inşallah en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir....

eğer doktora gittiysen ve kan testtindede hamile çıkmadıysan
doktorunun sana ilaç vermesi lazım adetinin gelmesi için fatural di sanırım sıkıntı yapma

ah bu stres...çok konuşulduğu için sıradan ve basit geliyor kulağa ama gerçekten çok önemli..ben bilirim acısını...kendimi öyle görüyorum ki hayattabenden daha stresli biri olamaz diyorum.bu yüzden belki de yıllardır uğraşıyorum...000000000of ooooooooooffffffffffffffff

Yeni evli olduğunuz için hormon değişiminden kaynaklı bir düzensizlik olabilir, çünkü cinselliği yeni yeni yaşamaya başlamışsınız ve bu vücut dengenizi biraz bozmuş olabilir, yakında düzelir dilerimki.
Ha kist vs oluşumundada adet düzensizliği olabiliyor. Siz yinede bir muayene olun ultrasona girin.

süt hormonların yükselmiştir oda adeti geciktirir kist olabilir en iyisi doktora gitmen bence geçmiş olsun

aslında sırf benım kuruntularım hala hamıleymısım gıbı sanıyorum aslında degılım yanı sızlerınde dedıgı gıbı ben sıkıntı edıyorum coook kafama takıyorum o yuzden adet olamıyorumm ....

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim... Lütfen bana da yardımcı olun ...ben 2yıl 3aylık evliyim ağustosdan beri çocuk istiyoruz ama olmadı.öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyodum(yasmin) 30temmuzda bıraktım benim son adet günüm 30.09.2008 ve bu gün tam 18 gün oldu adet olmadım doktora gittim gebelik yok dedi 2 kan 2de idrar testi yaptırdım negatif çıktı ama halen adet olmadım.doktorum bana adet olmam için ilaç verdi çevremdeki herkes kullanma dedi benim kafam çok karıştı ne yapsam bilmiyorum ilaç kullansammı kullanmasam mı bi akıl verin çok mutsuzum

Sanırım stresten oluyor baska bır doktora gıt bence durumuda bıze bıldır hakkımızda hayırlısı???

Canım bence KESİNLİKLE PSİKOLOOJİK yani kafaya takmaktan dolayı gecikiyor.bende de aynısı oldu, korunmasız ilk 3 ay adetim gecikti, ama daha sonra çocuğu olan ve dertlenen insanlarla konuştukça kafaya takmamaya başladım amaann ne zaman olursa olsun hayırlısı olsun da dedim...ve Allaha çok şükür reglimde düzeldi..
Bence hiç kafaya takma herşeyin hayırlısı olsun de ve bekle...
hatta çocuk olduğu zaman ki sorumululuklarını düşün belki sein de kafana takmanı engelliyecektir..

sanırım stresten oluyor baska bır doktora gıt bence durumuda bıze bıldır hakkımızda hayırlısı???

bıde sana akıl veriyorum su halıme bakın bende beklemedeyım arkadasım bana sorarsan sende bekle bakalım hamılelik yokta bırakalım kendı halımıze stresten uzak bı sekılde

Bende 5 aylık evliyim son 2 aydır adetim düzensiz eylül ayında hiç olmadım ekimde ilaçla oldum.Bende gebelik sandım ama hiçbirşey çıkmadı.Bu ay yine gecikti.11 kasımda olmam gerekiyordu.hala olmadım.Cumaya kadar bekliycem çok merak ediyorum bebek varmı diye ama bakmadım henüz.antibiyotik kullandım bu ay sistit olmuştum belki ondan olmuştur diye düşündüm..

bıde sana akıl veriyorum su halıme bakın bende beklemedeyım arkadasım bana sorarsan sende bekle bakalım hamılelik yokta bırakalım kendı halımıze stresten uzak bı sekılde

Ya beklemekten nefret ediyorum. hem zaten 18 gün geçti olmadı...kesin başka bir sorun vardır...ondan korkuyorum...Allah hepimiza yardımcu olsun!!!CADIARZU

inşallah hamilesindir....hiç merak etmedinmi test yapsana çıkar bence 8 gün olmuş hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruzz...

Ya beklemekten nefret ediyorum. hem zaten 18 gün geçti olmadı...kesin başka bir sorun vardır...ondan korkuyorum...Allah hepimiza yardımcu olsun!!!CADIARZU

haklısın sanırım bende bekleyemıyorum yarın baska bı doktora gıdıcem yıne bı bakıyım neler dıcek artık takmıyorum... relax relax:):)

Doktora gittim kan testi yaptırdım bugun sonuçları aldım tabıkı negatif pozitif beklemiyordumda yine bir umut dedım farlutal ısımlı bı ılac verdı kullan 10 gun ıcınde adet olacaksın dedı hayırlısı dıyorum ve artık takmıyorum herseyın hayırlısı....

aynı durum bende de meydana gelmişti adetim bir kaç ay gecikmeye başladı akıntı felan oluyodu kasıklarımda ağrı bide her ay adetim dahada azalıyordu doktoruma sordum vucüdün gebeliğe hazırlandığını söyledi ve bir kez adet gördükten sonra hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…