• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noluyor bana kızlar yardım edin

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
15 günlük bir oğlum var kızlar annem iki gün önce istanbula döndü.. Kendimi çok kötü ve huzursu hissediyorum 15 gündür iştahım yok yemek yemek aklıma bile gelmiyor.. Bütün vaktimi oğlum alıyor uyusa bile uyanacak ağlayacak diye başından ayrılamıyorum ne temizlik ne yemek yapamiyorum.. Sürekli ağlama krizlerim var gece uykusuzluk felan tüketti beni resmen.. Boğuluyor gibi oluyorum evde yalnizim bütün gün eşim akşam gelsin diye dört gözle bekliyorum sanki yalnız kalınca kötü bişey olucakmış gibi hissediyorum.. Şeytan diyor bu akşam sar sarmala çocuğu çik dışarı bir çay iç hava al arabamız var allaha şükür ama 15 günlük bebekle bu planı yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum çok bunaldım

doğum sonrası depresyonu yaşıyor gıbisiniz. biraz daha bekleyip geçmezse doktora gitmekte fayda var.

canım bu durumda bir uzmana danışmak faydalı olabilir derim benim bebişim 53 günlük oldu ama ben bazen sinirli olmak dışında pek bir şey yaşamadım keşke yardımcı olabilsem insan hüzünlü oluyor haberlerde çocuklarla ilgili bir şey seyretsem ağlıyordum ben de başta kendimi dünyadaki tüm çocukların annesiymişim gibi hissediyordum ama kısa zamanda geçti. pek dısarı çıkamadım 10 dakika 20 dakika hariç ben de kayınvalidem gittikten sonra yemek temizlik yapamadım sonra bebeğime wrap sling dedikleri taşıyıcılardan yaptım 5 metreye 70 cm kumastan internette aratabilirsin şimdi onunla her işimizi yapıyoruz o da çok huzurlu oluyor onun içinde hem gazı rahat çıkıyor hem de deliksiz uyuyor gerçi uyuyunca ben yatağına yatırıyorum. ben de asabiydim lohusalık sürecinde ama sürekliliği olmadı bir an önce toparlanmanı dilerim

Son düzenleme:
Lohusaliktandir yani buyuk ihtimal gecici bi durum lohusaligi atlattinmi sorun kalmaz zaten bebegin biraz hareketlendimi onunla vakit gecirmekten skilmaya vaktin olmicak bebegini saglicakla buyut hayirli evlat olsun insAllah

Sagolun kizlar umarim biran önce bu durumdan kurtulurum

merak etmeyin kızlar, çıkarsınız depresyondan en kısa zamanda.... :34:
yaz ayı olsa, hiç sıkıntı olmaz. ama şimdi kış olduğu için hava soğuk, ister istemez rahat olamıyosun... havalar insanın ruh haline de etki eder biliyosunuz, bi de lohusalık eklenince buna bunalmanız çok normal....
az daha dişinizi sıkın kızlar, şimdi çok küçük oldukları için, uykuları düzensiz, gazları çok....
gün geçtikce bu sorunlar ortadan kalkacak...

merak etmeyin kızlar, çıkarsınız depresyondan en kısa zamanda.... :34:
yaz ayı olsa, hiç sıkıntı olmaz. ama şimdi kış olduğu için hava soğuk, ister istemez rahat olamıyosun... havalar insanın ruh haline de etki eder biliyosunuz, bi de lohusalık eklenince buna bunalmanız çok normal....
az daha dişinizi sıkın kızlar, şimdi çok küçük oldukları için, uykuları düzensiz, gazları çok....
gün geçtikce bu sorunlar ortadan kalkacak...

inşallah canım.cok sagol.kış havalar... olayı cok dogru söylüyosun.ben bi de erzurumdayım düşün

ilk zamanlarda öyle oluyor insan zamanla alışıyor merak etme hepimiz o bocalamadan geçtik sen kalbini farah tut temiz hava al camdan.kış mevsimi hava kapalı bide loğusalık eklenince böyle oluyor, kötü şeyler düşünme bebişinin büyüyeceğini sana güleceği günleri bekle unutusun

15 günlük bir oğlum var kızlar annem iki gün önce istanbula döndü.. Kendimi çok kötü ve huzursu hissediyorum 15 gündür iştahım yok yemek yemek aklıma bile gelmiyor.. Bütün vaktimi oğlum alıyor uyusa bile uyanacak ağlayacak diye başından ayrılamıyorum ne temizlik ne yemek yapamiyorum.. Sürekli ağlama krizlerim var gece uykusuzluk felan tüketti beni resmen.. Boğuluyor gibi oluyorum evde yalnizim bütün gün eşim akşam gelsin diye dört gözle bekliyorum sanki yalnız kalınca kötü bişey olucakmış gibi hissediyorum.. Şeytan diyor bu akşam sar sarmala çocuğu çik dışarı bir çay iç hava al arabamız var allaha şükür ama 15 günlük bebekle bu planı yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum çok bunaldım

lohusa sendromu yaşıyosun canım hepimiz az veya çok yaşadık. 40 günlük olunca bebeğin hafifleyecek bu duyguların merak etme. ama keşke o güne kadar yanlız kalmasaydın birileri olsaydı yanında. uykusuzluk, yeni ve %100 sana bağımlı bir bebek ev işleri yemek derken gerçekten başetmek çok zor. yakınlarından biri gelemeyecekse en azından bebeğin 2 aylık olana kadar bir bakıcı tut derim tek başına zor gerçekten...

merhabalar
yasadiginiz hemen hemen bütün annelerin basindan geciyor,sakin panik yapmayin,gececek...ilk günler gercekten cok zor oluyor,zamanla hafifleyecek..bende dogum ve sonrasinda sadece esimleydim. hatirliyorumda cok zordu ama simdi kendimle gurur duyuyorum kendi basima hallettim..oglumla ilk disari ciktigimizda 4 günlüktü zaten 3 günlükken eve gelmistik.ayrica soguk bir yerde yasiyorum..bebeginizi iyice sardiniz mi üsümez bunaldiniz mi atin kendinizi disari taze hava cok iyi geliyor..oglum simdi 7 aylik ve hergün disariya cikartiyorum..Ayrica ebemiz her zaman söylerdi firsatiniz oldukca disari cikin diye hem size hem bebeginize iyi gelir..kolay gelsin,saglikla büyütün oglunuzu:)

canım benim öncelikle tavsiyem eğer imkanın varsa ki çok çok zor durumda değilsen zorla kendine bi kadın bul canım haftada 2 gün yarım gün falan yada hafta biügün gelsin temizliğini yapsın.
çünkü canım yenidoğanla temizlik yapmak hele şu kısa kış günlerinde inan çok zor.evin temiz olunca moralin düzelir hem.
hiçbişey yemiyorum deöişsin olmazzz bebeğini emzirmiyormusun kuzum.yanında kimse yoksa yakın sana yardımı dokunyacak kişilerin ziyaretlerini sonraya ertele. misafir varken bebek bakımı çok zor.
ve asla moralini bozma canım.arabanız varsa akşamları eşinle araba tutru yap çok sıkıldıysan sarıp sarmala bebişini arabadan indirme.

Emİriyorum canim ama sütüm azaldı :( oğlum kilo almiyor mamaya basladik doğumum çok zor geçti( öykü kısmında var) ilk günden beri hic dinlenmedim hic uyumadim bide ilk haftam cok zor gecti agladim sürekli bunların neticesi sütüm azaldı :(

Back