- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
canım benim o kıskançlık değil benimde başımda ona benzer şey var ben hamileyken oturduğum mahallede benimle birlikte 8 kişiydik ve en son benim doğumum olacaktı ama malesef bebeğimin kalbi 20. haftada durunca ben kaybettim şu anda hepsi doğurdu o kadar çok üzülüyorumki ben hiç birinin bebeğini görmeye gidemedim dayanamam yada ne bilim bişey olur bebeklerine aleyhimde konuşurlar diye işte böyle inşallah bizimde en kısa zamanda meleklerimiz gelir bu psikolojiden kurtuluruz
baharcığım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ilk gebeliğimdi tüp bebekti patolojiyi düşüncek durumda değildim kendimden geçmişim yanımdakilerde benim telajıma düşünce kimsenin aklına gelmemiş ee bide hast hast gezince son gittiğim yerdeki dr doğumu yaptırıp gidince yani kısacası yapılmadı hiç bir şey bilmiyorum bir sürü cevpsız soru
şekerciğim bu hissettiklerin çok doğal hisler, bende zaman zaman yaşıyorum bitanem.... kendime kızıyorum ama sonra geçiyo... akrabamızım bebeği oldu;bebek mevlidine gittik,hayırlamak için.... kaynanam ; o kadar insan içinde. bebeği alıp benim koluma falan sürttü... yavrucak habersiz bişeyden... bende aldım bebeği kucağıma.. once kıskandım... ama kokuyu duyunca.. birden için eriyiverdi....o minicik elleri ile parmağımı tutmaya çalıştı . koptum o anda şeker....ağlamamak için zor tuttum kendimi... eve gelince ağlama kırizine girdim tabi... ama rabbim büyük....canım şekerim benim...
Canım kötü olmuş ama yaasenağlama
Yani tamam kalp atışları durdu ama nedenn sebebi olmalı olmalıki ona göre bir sonraki bebek için birşeyler yapılmalı...Herşeyin hayırlısı.Bende bilirim ne beter brişey olduğunu..inşallah ikinci bebeğimm bırakmayacak annesinii bırakmayacak 6 ay sonra gelecek yavrum kucağıma...inşallahh..
En yakın zamanda sağlıklı bir bebeğe hamile kalman dileğiyle canım dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?