• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr ıslak ıslak bakma öle:(

ölumden gayrı herseye çare varr
onsuzluk ne acı bısey onu cok ozledımm
kucuk seylerı sorun yapmayalım
sevdıklerımızn yasarken kıymetını bılelımm

sen benım taaa yüreğimn dıbındesınn BARIŞımm sen gıdelı kalbımde ne savaşlar verdım sürmelı gözlerıne kurbann olduğummmafoldumben

Allah rahmet etsın bende cok severdım ÖlÜmÜnede cok ÜzldÜm hala dınlelerım tekrar tekrar parcalarını.fatıhamı okudum rabbım mekanı cennet olsun ınsallah

tskler canlarımmm

:gitme: gazetelerde bı ıkı satr haberı bıle yokk okadr luzumsuz haber var ama o yoktu cok uzuldmm uzuntum dahada arttı
:sinifsinif:

mekanı cennett olsunn çok erken gitti!
eşimin doğum günüydü kazayı duyduğumuzda hala unutmam:çok üzgünüm: aynı gün doğmuşlarrr!
yaşayacak diye çok bekledikk ama olmadıı!
gönüllerimizde yaşıyorrr!
çookkk yetenekliydi çokk şey vardı yapacağııı!
Allahh rahmett eylesin ailesine sabır versin!...:Saruboceq:

duyduğumuzda annemle oturduk hıc kalkmadık yerımızden aklımı yıtırmış gıbıydımm konserıne gtcektık bjk tv cıkcakken süprısler yapıp karsılıycaktık :sinifsinif:
4 gün gece gunduz dua ettık annemle allaha yalvardık namaz kıldık sonunda hep ona dua vardı
ve acı haber geldıı aksam o ann bıttı ddım hıcbısey umrumda deıl dedıjm
kımseyı sevmedım onun kadr kımseyıı hıcbır sanatcıyı:gitme: burnumun dıreğı sızladı haberı aldık ve ağladık sabahlara kadr tvlerde gunlerce haberlerı oldu ama sımdık kımse hatrlamıyo bıle daha 2.yılında unutulcak mıydı yaaa
allahım ınş mezarına gıderım nasıp olur toprağını koklarımmm kendını koklayamadımm
ayy aılesıne sabırlar verrsınnnn

ben de okudum canım.

allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin..çok severdim..senağlamaölüncede çok ağlamıştım...senağlama

çok genç yaşta hayata doyamadan gitti..:a015:

barisss.jpg

Doğum
29 Haziran 1979

Doğum Yeri
Zonguldak / Türkiye

Ölüm
4 Temmuz 2007

Etnik Köken
Türk

Müzik Türü
Rock

Etkin Olduğu Yıllar
2004 - 2007

Albümler
Islak Islak (2005),
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek (2006)

Barış Akarsu (d. 29 Haziran 1979, Zonguldak –;;;; ö. 4 Temmuz 2007, Bodrum), rock müzik şarkıcısı, televizyon dizisi oyuncusu.
ılk, orta ve lise öğrenimini Amasra'da tamamladı. Lise öğrenimini sürdürürken Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelken sporu ile ilgilenmeye başladı. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başladı. ılkokuldayken elinde blok flüt sokaklarda dolaştığını söyler. Ama müzikle asıl tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye, gitar ve mızıka ile olmuştur. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 1970 ve 1980'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarından etkilendi. Antalya'da animatör ve müzisyen olarak çalıştı. Ankara'da garsonluk, barmenlik ve müzisyenlik yaptı. Daha sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek dört yıl boyunca çeşitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yaptı. Bu dönemde ATV kanalında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı ve 2004 Temmuz ayında yarışmayı birinci olarak tamamladı. Yarışmadan hemen sonra ıstanbul'a yerleşti ve müzik çalışmalarına burada devam etti. Yarışmanın sonuçlanmasından ilk albümünü çıkarmasına kadar geçen sürede Türkiye'nin değişik yerlerinde sayısı 100'ü geçen konserler verdi.
14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Serdar Öztop'un yapımcılığı ile ilk albümü Islak Islakı piyasaya çıkardı. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak", "Kimdir O" ve "Amasra" parçalarına klip çekti. 3 Ağustos 2006'da ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gereki piyasaya çıkardı. 2006 yılında Star kanalında yayımlanmaya başlanan Yalancı Yarim dizisinde başrollerden birini üstlendi. Bu dizinin ardından sevenleri tarafından "Alfonso Tarık" olarak anılmaya başlandı.
Barış Akarsu, yirmi sekizinci doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı saat 22:30 civarında, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde öldü. [1] Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu ise, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10 da açıklandı. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu, Amasra'da toprağa verilmiştir. [2]

Albümleri

* Islak Islak (2005)
* Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek (2006)
* Ayrılık Zamansız Gelir (2008)

Ödülleri:

•Akademi Türkiye Yarışması Birincisi 2004 Haziran
•Olay FM 2005’in en iyileri: En iyi Çıkış Yapan Rock Sanatçısı
•Future Dergisinin okullarda yaptığı anket:
2005’in En Sevilen Rock Sanatçısı
•Turuncu Medya Grup Organizasyon Altın Nota Müzik Ödülleri – En iyi Pop Rock
•Istanbul Üniversitesi Bilişim Ödül Töreni /Cem Karaca Özel Ödülü
•USDER (Uluslar arası Sağlık, Eğitim ve Sosyal hizmetler Derneği)
Yılın En ıyileri Anketi Rock Müzik Dalında 1.
•CEM KARACA ÖZEL ÖDÜLÜ Expo Kanal (1 Nisan 2007)
•13.Kral TV Video Müzik ödülleri..EN ıYı ROCK dalında 1.(09.05.2007)

logo_sfn1.jpg

Son düzenleme:
canım bende duamı okudum ALLAHIM RAHMET EYLESIN aılesıne sabırlar dılıyorum bende cok severdım ama takdırı ılahı :sinifsinif:

ölumden gayrı herseye çare varr
onsuzluk ne acı bısey onu cok ozledımm
kucuk seylerı sorun yapmayalım
sevdıklerımızn yasarken kıymetını bılelımm

sen benım taaa yüreğimn dıbındesınn BARIŞımm sen gıdelı kalbımde ne savaşlar verdım sürmelı gözlerıne kurbann olduğummmafoldumben

tskler canlarımmm

:gitme: gazetelerde bı ıkı satr haberı bıle yokk okadr luzumsuz haber var ama o yoktu cok uzuldmm uzuntum dahada arttı
:sinifsinif:

duyduğumuzda annemle oturduk hıc kalkmadık yerımızden aklımı yıtırmış gıbıydımm konserıne gtcektık bjk tv cıkcakken süprısler yapıp karsılıycaktık :sinifsinif:
4 gün gece gunduz dua ettık annemle allaha yalvardık namaz kıldık sonunda hep ona dua vardı
ve acı haber geldıı aksam o ann bıttı ddım hıcbısey umrumda deıl dedıjm
kımseyı sevmedım onun kadr kımseyıı hıcbır sanatcıyı:gitme: burnumun dıreğı sızladı haberı aldık ve ağladık sabahlara kadr tvlerde gunlerce haberlerı oldu ama sımdık kımse hatrlamıyo bıle daha 2.yılında unutulcak mıydı yaaa
allahım ınş mezarına gıderım nasıp olur toprağını koklarımmm kendını koklayamadımm
ayy aılesıne sabırlar verrsınnnn

Dularınızın kabul olması dileğiyle tatlım :Saruboceq::Saruboceq:
ölüm oyle bişeyki.. öldükten sonra kişinin arkasında kalanlar takvime işaret koymasalar hepten unutulup gidilecek demek daha dogru belkıde , ömrümüz çok çabuk su mısalı akıp gecıyor daha dun gibi hatırlıyorum bak 2yıl gecmıs koskoca 2yıl :gitme::gitme:
Barıs Akarsuya kadar bir cok unlu öldü ve nerdeyse hiçbirinin ölüm yıldönümü hatırlamıyorum ve kaç yıl gecmıs onu bile bilmiyorum ..evet sarkılarını çok severdım Barıs Manco mesela çocuklugum onunla gectı.. ama zaman mı dıyım medya mı dıyım unutturuyor bize bunları.. yerıne baska haberler sunuyor önümüze veya dünya hali sonucta hayat baska olaylar yasatarak unutmamızı sağlıyor bu tek ölüm değil..
binbir turlu dunyada veya turkıyeden yasanan olaylar var bunlar; ölüm-dogum-terorist saldılarıları - cesıtlı salgın hastalıklar - doğal afetler vb..

Barıs, Allah katında ne kadar cok sevılıyor baksana arkadasından çok hayır dua ednı var , cenazesi çok kalabalık bi şekılde kılındı.. Mekanı cennet olsun :Saruboceq:
bu konuda çok hassassın bılıyorum böcüğüm ama birde bu taraftan bak kendini daha fazla uzmenı istemiyorum bitanem anlıyorsun dimi beni ŞenizŞeniz

okudum böcüğüm allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

barış gibi birçok genç sanatçımızı kazalarda kaybettik genç ölümler insanı çok
daha fazla üzüyor ve yaralıyor:çok üzgünüm:

bir değil bir kaçtane okudum hemde allah kabul etsin.
allah sabır versin sevenlerine yakınlarına,mekanı cennet olsun :Saruboceq:
senağlama senağlama

O bambaskaydı..
Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsın, mekanı cennet olsun :Saruboceq:

RABBIM hepımızden razı olsun
dua eden dudaklarınız kalplerınız hıc kırlenmesın
cok tsk ederım
melek ınsan hep erken gıdıyor ama ıyıkı onu tanıdım onun gözleırnın yureğının gzellığını gördum
onu okadr cok sevıyorumkı kelımelerle anlatamam
gecıcı bı heves ıse hıc deıl
eğer ağlamasam onun sarkılarıyla evlenmek dans etmek ısterdım ama dayanmaz buna yureğım

senı cok sevıyoruz barışımmmafoldumben

Back