- 29 Ağustos 2022
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi endiseliyim
-
İstiyorsa neden korunuyor ki, ben aksine istemediğini düşündüm okuyuncaMesajinizdan o kadar belli ki cok istediginiz rabbim kisa zamanda gebelik mujdesi yasatsin kucaginizi doldursun insallah
Gebe değilsin geceye doğru sökülme yaşarsın.merhabalar hepinize. benim yumurtlama dönemim 12-17 ağustostu. ben eşimle 13 ve 16 ağustosta korunarak ilişkiye girdim. ama yumurtlama dönemimin başından beri göğüslerim ağrıyor. şüphelenip 28 ağustosta gebelik testi yaptım negatif çıktı. bugün yani 29 ağustosta kahverengi akıntı geldi. normalde reglim 30 ağustosta olacaktı. sizce regl mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı???? biraz bekledim açık kahverengiyle birlikte açık pembe de geldi. kızlar nolur yardım edinnnnnnn. eğer bu yerleşme kanamasıysa, bu kanamadan önce yaptığım test geçersiz mi oluyor? hala bu yerleşme kanaması devam ederken gebelik testi yapabilir miyim? nolur tecrübelerinizi aktarın soracak kimsem yok nolur yardım edin.
İstiyorsa neden korunuyor ki, ben aksine istemediğini düşündüm okuyunca
Bir tek ben oyle anlamamisim sanirimpanikli panikli yazinca birde evli olunca istekli gibi anladim
Ovulasyon testi böyle çıkanlar genelde hamile oluyor inşallah sizin için de öyledir bence gebelik testi alıp yapın derimİşk defa ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor kac gün daha denemem gerekiyor birde bu yunurtlama oluyır anlamına mı geliyor catlıyormu yanı
Bugünü değerlendirin mutlaka yarın pik olacak gibi duruyorİşk defa ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor kac gün daha denemem gerekiyor birde bu yunurtlama oluyır anlamına mı geliyor catlıyormu yanı
İki çizginnde rengi aynı koyulukta olduğunda çatlama oluyor pik deniliyor. Yarına koyulaşır . Koyu olduğu her gün yapmak gerekiyor ben öyle yapmıştım yani. Ama sonra yine silikleşiyor devam ettik hiç ara vermeden hamile kaldımİşk defa ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor kac gün daha denemem gerekiyor birde bu yunurtlama oluyır anlamına mı geliyor catlıyormu yanı
Ama daha adet biteli 10 gün oldu olsa bile cıkarmıOvulasyon testi böyle çıkanlar genelde hamile oluyor inşallah sizin için de öyledir bence gebelik testi alıp yapın derim
Teşekkürlerİki çizginnde rengi aynı koyulukta olduğunda çatlama oluyor pik deniliyor. Yarına koyulaşır . Koyu olduğu her gün yapmak gerekiyor ben öyle yapmıştım yani. Ama sonra yine silikleşiyor devam ettik hiç ara vermeden hamile kaldım
TesekkürlerBugünü değerlendirin mutlaka yarın pik olacak gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?