• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin!!!

Gizem-21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
19
0
1
32
Arkadaslar daha önce konu açmıstım burda 31 aralık 1 ocakta ilşkim oldu ama boşalma olmadı. Suan 24. Gün ve test yaptım biri erken gebelik testi diğeri de normal test.. ilk bas hiç birsey çıkmadı normal teste sonra poZitif oldu... aklım karıstııı yardım edin gebelik istemiyprum kızım cok kücük

Eklentiler

• IMG_1542.JPG
    IMG_1542.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_1536.JPG
    IMG_1536.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 75
Iyide ikinci fotoğrafta zaten bir şey görünmüyor. Erken gebelik testlerinde yanilmalar olabiliyor. Ayrıca boşalma olmadan hamilelik riski oluyor mu ki

Yapma Allah aşkına boşalmadan öle bişey nasıl oluyor biz bile bile yapmak isteyenler olarak bi türlü hamile kalmıyoruz mesela :işsiz:

Çok silik şekilde olduğu için belli olmuyor... zaten ilşiden sonrq 3 ocakta adet oldm

Yapma Allah aşkına boşalmadan öle bişey nasıl oluyor biz bile bile yapmak isteyenler olarak bi türlü hamile kalmıyoruz mesela :işsiz:

Canım bende biliyorum ama korkuyorum yarın kan testi yaptırmaya gidicem... kızım cok kücük istemiyorum kızımda da hemen hamile kalmıstım.

Canım bende biliyorum ama korkuyorum yarın kan testi yaptırmaya gidicem... kızım cok kücük istemiyorum kızımda da hemen hamile kalmıstım.
Test beklediği için o şekilde çıkmıştır 5 dakikadan sonrası geçersizdir meraklanma bişey olduğunu sanmıyorum

Test beklediği için o şekilde çıkmıştır 5 dakikadan sonrası geçersizdir meraklanma bişey olduğunu sanmıyorum

Erken gebelik testinde birsey cıkmadı , diğerinde cıkması beni şüphelendirdi korktum... :( rabbim olnayanlara versin

Back