• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur Yardım Edin :(

queenpanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
14
1
1
29
Ablalarım nasıl yaptım bilmiyorum çok pismanım :KK43:
Sevgilimle açık bir sürtünme olayı gerçekleştirdik biraz ıslandım boşalmadı ama zevk suyu gelmiş olabilir ertesi gün hemen doğum kontrol hapı aldım bu durumda gebelik riski var mı adet olmam gerekiyordu ve bu gün olmadım çok pişmanım lütfen kızmayın ablalarım ben anneme çok bağlı bir kızım onu durumla karşı karşıya getiremem hamile değilimdir dimi :KK43: Doğum kontrol hapındanmı gecikme oldu yada stresten mi yoksa hamileyim nolur yardımcı olun :KK43:

Ablalarım nasıl yaptım bilmiyorum çok pismanım :KK43:
Sevgilimle açık bir sürtünme olayı gerçekleştirdik biraz ıslandım boşalmadı ama zevk suyu gelmiş olabilir ertesi gün hemen doğum kontrol hapı aldım bu durumda gebelik riski var mı adet olmam gerekiyordu ve bu gün olmadım çok pişmanım lütfen kızmayın ablalarım ben anneme çok bağlı bir kızım onu durumla karşı karşıya getiremem hamile değilimdir dimi :KK43: Doğum kontrol hapındanmı gecikme oldu yada stresten mi yoksa hamileyim nolur yardımcı olun :KK43:
O kdr kolaay değil cnm hamile olmak korkma bişey yoktur hapta almışsın zaten sorun yok stresten gecikmştr

O kdr kolaay değil cnm hamile olmak korkma bişey yoktur hapta almışsın zaten sorun yok stresten gecikmştr
Mide bulantıları filanda oluyor psikolojik ozaman tamamen yada adet belirtileri haptan gecikti galiba teşekkür ederim azda olsa içimi ferahlattın ablam :KK51: Hap aldıktan kaç gün sonra regl olurum bir bilgin varmı :olamaz:

Mide bulantıları filanda oluyor psikolojik ozaman tamamen yada adet belirtileri haptan gecikti galiba teşekkür ederim azda olsa içimi ferahlattın ablam :KK51: Hap aldıktan kaç gün sonra regl olurum bir bilgin varmı :olamaz:
Psikolojik onlar cnm:) yasın kaç? Adeti fazla takınca gecikio 10 15 gun bekle olmazsan test alırsın ama bekle sakin:)

Bidaha yapmamaya özen göster o sevgilinle evlenceginin garantisi mi var once kendine yapma bunu ve hamile degilsindir hapida bırak artık içme bulantilar psikolojiktir

Bu konulardan ne kadar sıkıldım ya
Korkuyorsan yapma yahu yapıyorsan da sonucuna katlan
Hergün 3-5 tanesi yazıyor bu şekilde kabak tadı verdi gerçekten
Soruna gelince mümkün değil hamile degilsindir

Back