Nasıl yapıcam sirkeli suyu tuzlu su yaptım geçmediSöylemişler zaten ama aynı sorunu yakın zamanda ben de yaşadım. Tuzlu su ve sirkeli su resmen imdadima yetişti. SIK SIK dene geçmiyor diye pes etme.
Olsa zatenn ama yok kolonya işe yaramadıViski,rakı,votka,kolonyadan birini basın.
Evet bunu yapıyorum ama gerçektwn artık hiç birşey işe yaramıyorSinirleri dıstan dondur.gecen sene tüm yuzum şişmişti.buzu al ve bı tulbente sar sonra arayan yerın kokune doğru yanaktan tut.yanı ıcten değil dıştn.siniri dondurup uyutuyo.bana eczacım soylemşti.dene bak rahatlatır
Evet bunu yapıyorum ama gerçektwn artık hiç birşey işe yaramıyor
canım ağrı kesici geçte olsa etkisini gösterir. antibiyotik kullanıyosan iki gün içinde ağrın kalmaz. kolonyalı mendil koy birde karanfil koy dişin üstüneArkadaşlar merhaba dişim çok ağırıyor ağrıdan duramıyorum. Doktor iltihap var çekemem ilaç kullan dedi ama ne antibiyotik ne de ağrı kesici hiç bişey ağrımı kesmiyor. Nolur bi yöntem varsa söyleyin ölüyorum ağrıdan ...
Olmuyor ya beynim dondu ama dişim hala ağrıyor öldüm artıkO zaman artık sınırler iyice ıltıhaplanmış.zaten gece kan dolaşımındn dolayı daha çok ağrı olur.buzun etkısı bıle olmuyor mu,
Sanmıyorum ya Allah razı olsun yinede majezik içtim şimdiŞimdi dişçi arkadaşıma yazdım..apse fazlaysa dişinol işe yaramaz dedi.cataflam varmış.agrı kesıci.en şiddetli ağrıyı keser hemen dedi.recetesiz ve eczanelerde varmış.nobetcı eczane bulmazmısın?
Dua da esiyorum hatim ettim resmen rabbim şifa verir inşallahTuzlu suyla calkala ama dikkat et sürekli yaparsan aşindirir ağzını yara olur bide bu konudaki görüşünü bilmiyorum ama diş ağrısı için dua var kardeşim okurdu çok işe yarıyor Allah acil sifalar versin
Şimdi gidiyorumÖncelikle geçmiş olsun, benimde dişim apse yapmıştı ama gittiğim gün apseyi boşaltıp kanal tedavi yaptılar. Sizin ki daha farklı bir durum mu acaba? Diş hastanesi aciline gitseniz birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?