• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR YARDIM EDİN!!!!!!!

Söylemişler zaten ama aynı sorunu yakın zamanda ben de yaşadım. Tuzlu su ve sirkeli su resmen imdadima yetişti. SIK SIK dene geçmiyor diye pes etme.

Bende zeytin basıyordum ağrıyan yere bide boğaz için olan spreyler var ya onu dişinin dibine sık baya uyusturuyor. Faranjit için olan spreyler

Nöbetci eczane bulabilirseniz Dişinol var agriyi tamamen kesmes ama dayanilabilir seviyeye getirir doktorlarin tedaviye baslamadan once sıktıkları uyusturucu gibi.

Sinirleri dıstan dondur.gecen sene tüm yuzum şişmişti.buzu al ve bı tulbente sar sonra arayan yerın kokune doğru yanaktan tut.yanı ıcten değil dıştn.siniri dondurup uyutuyo.bana eczacım soylemşti.dene bak rahatlatır

Karanfil yagi onermisti doktorum gecmezse yarin aktardan alip pamukla dibine basin

Sinirleri dıstan dondur.gecen sene tüm yuzum şişmişti.buzu al ve bı tulbente sar sonra arayan yerın kokune doğru yanaktan tut.yanı ıcten değil dıştn.siniri dondurup uyutuyo.bana eczacım soylemşti.dene bak rahatlatır
Evet bunu yapıyorum ama gerçektwn artık hiç birşey işe yaramıyor

Arkadaşlar merhaba dişim çok ağırıyor ağrıdan duramıyorum. Doktor iltihap var çekemem ilaç kullan dedi ama ne antibiyotik ne de ağrı kesici hiç bişey ağrımı kesmiyor. Nolur bi yöntem varsa söyleyin ölüyorum ağrıdan ...
canım ağrı kesici geçte olsa etkisini gösterir. antibiyotik kullanıyosan iki gün içinde ağrın kalmaz. kolonyalı mendil koy birde karanfil koy dişin üstüne

Tuzlu suyla calkala ama dikkat et sürekli yaparsan aşindirir ağzını yara olur bide bu konudaki görüşünü bilmiyorum ama diş ağrısı için dua var kardeşim okurdu çok işe yarıyor Allah acil sifalar versin

Şimdi dişçi arkadaşıma yazdım..apse fazlaysa dişinol işe yaramaz dedi.cataflam varmış.agrı kesıci.en şiddetli ağrıyı keser hemen dedi.recetesiz ve eczanelerde varmış.nobetcı eczane bulmazmısın?

Şimdi dişçi arkadaşıma yazdım..apse fazlaysa dişinol işe yaramaz dedi.cataflam varmış.agrı kesıci.en şiddetli ağrıyı keser hemen dedi.recetesiz ve eczanelerde varmış.nobetcı eczane bulmazmısın?
Sanmıyorum ya Allah razı olsun yinede majezik içtim şimdi

Tuzlu suyla calkala ama dikkat et sürekli yaparsan aşindirir ağzını yara olur bide bu konudaki görüşünü bilmiyorum ama diş ağrısı için dua var kardeşim okurdu çok işe yarıyor Allah acil sifalar versin
Dua da esiyorum hatim ettim resmen rabbim şifa verir inşallah

Benim midemde ülser var majezikte çok fazla dokunuyor ama artık gözüm görmüyor ve sanırım ağzım aşındı yar oldu sızlıyor kolonya sirke listerng tuzlu su of mahvoldum ölsem daha kolay olurdu heralde

Öncelikle geçmiş olsun, benimde dişim apse yapmıştı ama gittiğim gün apseyi boşaltıp kanal tedavi yaptılar. Sizin ki daha farklı bir durum mu acaba? Diş hastanesi aciline gitseniz birde.

Back