bu kadar çok bebek isteyen varken, bazı şeyleri bu kadar erken tüketmek neden anlamıyorum,
kimse size karışmıyor tabi istediğinizi yaşayacaksınız ama madem hayatlarınızın akış doğrultusunu değiştirmek istemiyorsunuz,
biraz daha dikkatli olun, bilinçli olun.
burdan nasıl yardım edelim ayrıca, doktora gidip emin olabilirsiniz ancak.
arkadaşlar desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim ama ben 1.5 yıldır erkek arkadşımla birlkteyim ve ilk defa başıma böyle bişye geldi yani çok dikkat ediyoruz bu konuda dün resmen bi hata oldu bazı hatalarında geri dönüşü olmadığını çok iyi biliyorum.Gebelik testi yapmam gerektiğini biliyorum nette araştırdım fakat ne zaman yaptırmam gerektiğini bulamadım çnkü adet dönemime çok yakın bi zamandayım sürtünme olayıda dün yaşandı ne zaman test doğru sonucu verir onu danışmak istemiştim.Böyle yargılamanız bence yanlş hem ben zaten vicdan azabından ölüyorum hemde büyük konuşanların başına herşey gelebilir.destek olanlara tekrar teşekkürler
.Böyle yargılamanız bence yanlş hem ben zaten vicdan azabından ölüyorum hemde büyük konuşanların başına herşey gelebilir.destek olanlara tekrar teşekkürler
sitenin içeriğini tam olarak bilmiyorum sanırım daha çok evli bayanlar var fakat bende kimseyle paylaşamadığım için tecrübelerinizden yararlanmak istemiştim amacım sadece buydu
sitenin içeriğini tam olarak bilmiyorum sanırım daha çok evli bayanlar var fakat bende kimseyle paylaşamadığım için tecrübelerinizden yararlanmak istemiştim amacım sadece buydu
tatlım seni yargılamak değil amaç, istediğini yaşarsın elbette ama bilinçli olmalısın, son pişmanlık fayda etmez yani anlatabiliyor muyum, endişesi bile seni bu hale getiren bir bebek meselesi var ortada. en kötüsünü düşün, tedbirli ol.
canım içini rahat tut hamile olma ihtimalin yok denecek kadar az... Ayrıca elbette kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. bu sitede herkes birtakım sorunlarını birbiriyle paylaşıyor sen de sıkıntını paylaşmakla iyi yaptın. ancak sana tavsiyem bundan sonra kendini bu kadar sıkıntıya sokmamak için daha dikkatli davranmanız...
çok teşekkür ederim ama diyorum ya çevremde bu durumu paylaşabilceğim kimse yok o yüzden buraya yazmak istedim.Normalda bu konuda bilinçliyim ama herkesin basiretinin bağlandığı anlar oluyor.Hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz birbirmize ket vurmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum ben burda kimseden bana yaptığım şeyin doğru olduğunu sölemesini de beklemiyorum kimine göre yanlış yapmış olablilirm ama kimine göre bu yaşadığım devede kulak kalabilir doğrular ve yanlışlar artık günümüzde çok göreceli diye düşünüyorum.