nolur yardım edin :(

magnefic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
45
1
86
İzmir
adetime 5 gün varken sevgilim üzerime boşaldı hamile kaldım mı diye çok korkuyorum gerçi ertesi gün hapı aldım ama gebelik testi ne zaman yapmalıyım

bir tek spermin bile içeri ulaşması yetiyor canım ...olacak olduktan sonra allah korusun sen yinede dikkat et test yapmayı ihmal etme nolur nolmaz..

o spermin dışarlardan yola çıkıpta içeriye varıp yumurtayı döllemesi oldukça ütopik geliyor bana..bu kadar imkensızlığa yakın bir durum için endişelenmene hiç gerek yok..

düşününce bnada zor bi ihtimal gibi geliyor bir arkdşım bana anltsa bende saçmalama olmaz bişey derdim ama insan kendi başına gelince heycanlanıyor.destek olduğunuz için çok sağolun kızlar .emin olmak için gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce

normalde adet olmama 4 gün var daha 17sinde olmam lazım bide üzerine görme diye birşey varmış ya öle olursa

Üzerine görme - Yerleşme kanaması olabilmesi için spermin genital bölgeye ulaşması gerekiyor.

Merak ettim; üzerime boşaldı derken göbeğinizi mi , yoksa genital bölgeyi mi kastediyor sunuz ?

merak etme bişey olmaz
burda bi çok kişi ne kadar çaba harcıyo bebek sahibi olcam diye
o kadar kolay olsa keşke de bizde hemen hamile kalsak

allah tabkide isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bende ilerde çok istiyorum bi çocuğumun olmasını doğru zamanda tabi.üzerime derken genital bölgeye canım ben üstteydim o boşaldı

Hayır öyle birşey yok diye biliyorum sen 4 gün bekle baktınki gelmedi eczaneden test al.inş.öyle birşeyle karşılaşmazsın adet olunca haber ver merak ettim:)

allah tabkide isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bende ilerde çok istiyorum bi çocuğumun olmasını doğru zamanda tabi.üzerime derken genital bölgeye canım ben üstteydim o boşaldı

O zaman dikkat et, tutacağı tutabilir -tatlicadiarzu-

canım çok fena hamilesin.. muhtemelen üçüz felan olur demed deme:CüvCüv:

canım bişey olacağını sanmam ama madem istemıyorsun daha dikkatli ol bundan sonra ve bazı şeyleri bukadar erken yaşayıp yıpratma kendini böyle strese sokma yanı kendinia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…