Merhaba canım. Gebelik tespiti için erken bir süre ve çatlama iğnesi olanlarda testler yanıltıcı olabiliyor. Eğer ağrın devam ediyorsa jinekolojiye gözükmende fayda var.Yardin edicek kinse yok mu bugun sinavim var acile gitmeyi dusunuyirum ama korkuyorum
Cok teşekkürler kahrengi akintim ve ardından pembemsi kan geldi adetime daha 3 gun vardi hastalandım snrmMerhaba canım. Gebelik tespiti için erken bir süre ve çatlama iğnesi olanlarda testler yanıltıcı olabiliyor. Eğer ağrın devam ediyorsa jinekolojiye gözükmende fayda var.
Yerleşme kanaması da olabilir canımCok teşekkürler kahrengi akintim ve ardından pembemsi kan geldi adetime daha 3 gun vardi hastalandım snrm
Regl gibi mi oluyor yerkesme kanamasi daha kasiklarim hic bu kadar agrimamisti resmen yataktan cikip gozlerimi açamıyorumYerleşme kanaması da olabilir canım
Yerleşme kanaması kırmızı yerine pembe oluyorRegl gibi mi oluyor yerkesme kanamasi daha kasiklarim hic bu kadar agrimamisti resmen yataktan cikip gozlerimi açamıyorum
Afedersin canim ama sanki pul biber gibi parçacıklar da var insallah yerlesme kanamasidirYerleşme kanaması kırmızı yerine pembe oluyor
İnş canım eğer devam ederse bir doktora gözük başka bir durum olmasın. Yerleşme kanaması 1 kez oluyor çünkü ertesi günlerde devam ediyorsa başka birşey olabilirAfedersin canim ama sanki pul biber gibi parçacıklar da var insallah yerlesme kanamasidir
Teşekkür ederim tatlim sanirim bu regl erken geldiİnş canım eğer devam ederse bir doktora gözük başka bir durum olmasın. Yerleşme kanaması 1 kez oluyor çünkü ertesi günlerde devam ediyorsa başka birşey olabilir
canim sen regl olmussun ayaklarimi falan usutmussun yada o ilaclarin etkisylede sancin cokAfedersin canim ama sanki pul biber gibi parçacıklar da var insallah yerlesme kanamasidir
Canim kist olmusmaz bende iki ay önce catlatma oldum benimde ağrıdı catlatma ignesi kisti patlatır bende pikoluyum benim de o ay agrım vardı ama pikolularda ilk te olmuyor benim olmadi test yapma 15 gün beta salgılıyor kan çünkü ama inşallah vardır stres yapma zamandır tedavi görüyorsun kuzum tekrar diyim pikoluda kist olmuo inşallah adet olmayızMrhb kizlara suan cok agrili bir kasik agrim var bugun catlatma ignesinin 17. Gunu ve bugun tarifsiz bir aci var dayanamayacak sekilde sis bir vucudum ve kasik agrim sizce kist mi olusti daha ince 3 gun once normal gebelik testi yapmistim negelatifti pkoluyum catlamayi girdum 4 gun iliski oldu kist mi olustu acaba lutfen yardimci olun
Regl oldum canim 6 aydir tedavi oluyorum 1.5 yıldır da evliyimCanim kist olmusmaz bende iki ay önce catlatma oldum benimde ağrıdı catlatma ignesi kisti patlatır bende pikoluyum benim de o ay agrım vardı ama pikolularda ilk te olmuyor benim olmadi test yapma 15 gün beta salgılıyor kan çünkü ama inşallah vardır stres yapma zamandır tedavi görüyorsun kuzum tekrar diyim pikoluda kist olmuo inşallah adet olmayız
Oldun mu olsun üzülme daha 1 bc.yillik evlisin benden tavsiye bir ay ara ver sonraki ay tekrar basla ara vermezsen bu ay yumurtan büyümeye bilir hormondan dolayı daha çok yeni evlisin morelini yüksek tut ben kaç yıllardır uğraşıyorum herşey nasipRegl oldum canim 6 aydir tedavi oluyorum 1.5 yıldır da evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?