Nolur yardim edin!

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
merhaba kizlar konuyu bi bolumde daha acmistim ama iyi olamiyorum cozum bulamıyorum nolur yardim edin bana bu konuyla ilgili kisaca ozet geceyim eski erkek arkadaşım ailemden birinin vefatindan kisa bir sure sonra (hee bu arada bende sinava hazirlaniyorum) .. beni terketti yine bu sinav sureci içersinde geri donus yapti sözler verdi ona kesin bir donus yapmadim hatta reddettim ama bu sure zarfinda kendisi intihara kalkistigindan bahsetti benki yeni birini kaybetmisim hayatimda benden sebepsiz yere ayrilan bu kisiyi affetmek istemedim ta ki intihardan bahsedince neyse biz seviyeli bir sekilde konusmaya basladik bu sure zarfinda ailemde bazi sikintilar oldu hatta bunu ona da anlattim vucudumda sikintidan yaralar cikti hepsini biliyordu bu arada hala sınav surecindeyim bunlr olurken dersle ilgili sorular soruyordum sadece konusmamiz kesinlikle laskasmadi birden yine ona tam alismisken tak diye yazma bana dedi tabi 2yillik iliskiyi sebepsiz bitiren bi adamda ancak bunu yapardi ona en son allahindan bul dedim ama uzucu kisimsa bana bu kadar kotuluk edip su an onun cok mutlu olmasi gercekten odaklanma sorunu yasiyorm artik kizlar lutfen yardim edin hep mi kotulerkazanacak..
Ayrica biraz stalk sonucu bana geri dondugu zaman bazi Twitter begenilerini gordum yeni hel bir platonik gibi yazilar.. sanirim benimleyken baska birinden etkilenmisti ve kiz onu kabul etmemisti benden ayrılınca da dimdizlak kaldi.. bu kadar aci yasayan birine reva mi bu? Kalbim cok aciyor kizlar olum acisi ayrilik acisi belkide aptal yerine konma acisi ve sinavim olusu.. mutlu yada mutsuz olusu tabiki etkilememeli beni ama hicbir sucum yokkende bi öksüze yapilir mi bunlar ama hep mutlu hep aliyorumda haberlerini.. nerde hata yaptim kizlar gercekten bu dunya kotulerin dunyasi mi?

Mutlu gorunmesi mutlu oldugu anlamina gelmez.. Bu tip doyumsuz ve ne istediğini bilmeyen insanlarin iç dunyalarinda aşırı mutsuz olduklarini düşünürüm hep..
Ha velev ki mutlu diyelim, bu seni oyalamali mi? Tabii ki hayır.. Böyle tutarsiz birinden kurtulduguna sukretmelisin..

Başınız sagolsun.
Allah kurtarmış sizi diye düşünün. Bu adamla 5 yıl sonra ne olacaktı ki? Şimdi mutlu olduğuna bakmayın, böyle insanlar kolayı olay mutluluk sürdüremez. Adam intihardan bahsedecek kadar sevmiyor hayatı. Boşversenize...
Yapacağınız en güzel şey sosyal medya hesaplarınızı kapatın.
Bu adamı daha fazla takip edip vaktinizi öldürmeyin. Sınava yoğunlaşmaya bakın :)
Sınavınızda başarılı olduğunuz takdirde hayatınız daha kaliteli bir evreye geçecek ve siz de daha kaliteli insanlarla tanışacaksınız..

Onun mutluluğundan daha önemli senin geleceğin. Böyle bi dengesizle ömür mü geçer. Güvenip arkanı dönemeyeceğin, sırtını yaslayamayacağın, pat diye yarı yolda bırakacak biri. Üstünde düşünmeye bile değmez.

İnsanların duygularıyla oynamak yanlış evet ama bu insanı kötü adletmek, gerçek kötülere haksızlık değil mi? Hangimiz terk edilmedik? Hangimizin duygularıyla oynanmadı? Ve hangimiz terk etmedik veya insanları kullanmadık? Bu tip olayları normalize etmek, acıyı atlatmana fayda sağlar. Eğer dünyayı sırf bu yüzden “kötülerin kazandığı dünya” ilan edersen daha çok canın yanar. Aşkta ve savaşta her şey mübah demişler. Böyle düşünmeye çalış. Emin ol dünyada terk edilmekten daha kötü şeyler var.

Başın sağolsun ve de sınavında başarılar. Aşk acısı geçecek emin olabilirsin.

Böyle dengesiz biriyle olman emin ol sana mutsuzluktan başka bir şey vermez. Uzak dur..

Bunun nedeni gercekten intihar etmek mi dersiniz yani bu sadece bi acindirma yontemi ve olumun benim hassas noktam oldugunu biliyor cok klise belki ama o sinava calisirken ben herseye ragmen ona destek oldum simdi ben calisiyorm o yok! O zaman niye boyle değildi kullanılıp atilmak sanirim benimki

Olay ask yada terk edilmek degilki ben bunu ona son konusmamda da soyledim arkadaş kalmak isteyen oydu ona sadece dersle ilgili sorular sordum cevremde bu tarz bi sinava hazirlanan olmadigi icin yani vucudumda yaralar cikti hep bunlari bildigi halde yine ben ona hic bisey yapmadim ve o yine bi anda yazma dedi cunku yeni birini buldu nasil mi biliyorum ortak arkadaşlarimiz sagolsun iste bu yuzden ilahi adalete biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…