- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- Konu Sahibi Mlskurtast
merhaba kizlar konuyu bi bolumde daha acmistim ama iyi olamiyorum cozum bulamıyorum nolur yardim edin bana bu konuyla ilgili kisaca ozet geceyim eski erkek arkadaşım ailemden birinin vefatindan kisa bir sure sonra (hee bu arada bende sinava hazirlaniyorum) .. beni terketti yine bu sinav sureci içersinde geri donus yapti sözler verdi ona kesin bir donus yapmadim hatta reddettim ama bu sure zarfinda kendisi intihara kalkistigindan bahsetti benki yeni birini kaybetmisim hayatimda benden sebepsiz yere ayrilan bu kisiyi affetmek istemedim ta ki intihardan bahsedince neyse biz seviyeli bir sekilde konusmaya basladik bu sure zarfinda ailemde bazi sikintilar oldu hatta bunu ona da anlattim vucudumda sikintidan yaralar cikti hepsini biliyordu bu arada hala sınav surecindeyim bunlr olurken dersle ilgili sorular soruyordum sadece konusmamiz kesinlikle laskasmadi birden yine ona tam alismisken tak diye yazma bana dedi tabi 2yillik iliskiyi sebepsiz bitiren bi adamda ancak bunu yapardi ona en son allahindan bul dedim ama uzucu kisimsa bana bu kadar kotuluk edip su an onun cok mutlu olmasi gercekten odaklanma sorunu yasiyorm artik kizlar lutfen yardim edin hep mi kotulerkazanacak..
Ayrica biraz stalk sonucu bana geri dondugu zaman bazi Twitter begenilerini gordum yeni hel bir platonik gibi yazilar.. sanirim benimleyken baska birinden etkilenmisti ve kiz onu kabul etmemisti benden ayrılınca da dimdizlak kaldi.. bu kadar aci yasayan birine reva mi bu? Kalbim cok aciyor kizlar olum acisi ayrilik acisi belkide aptal yerine konma acisi ve sinavim olusu.. mutlu yada mutsuz olusu tabiki etkilememeli beni ama hicbir sucum yokkende bi öksüze yapilir mi bunlar ama hep mutlu hep aliyorumda haberlerini.. nerde hata yaptim kizlar gercekten bu dunya kotulerin dunyasi mi?
Ayrica biraz stalk sonucu bana geri dondugu zaman bazi Twitter begenilerini gordum yeni hel bir platonik gibi yazilar.. sanirim benimleyken baska birinden etkilenmisti ve kiz onu kabul etmemisti benden ayrılınca da dimdizlak kaldi.. bu kadar aci yasayan birine reva mi bu? Kalbim cok aciyor kizlar olum acisi ayrilik acisi belkide aptal yerine konma acisi ve sinavim olusu.. mutlu yada mutsuz olusu tabiki etkilememeli beni ama hicbir sucum yokkende bi öksüze yapilir mi bunlar ama hep mutlu hep aliyorumda haberlerini.. nerde hata yaptim kizlar gercekten bu dunya kotulerin dunyasi mi?