- 4 Ağustos 2009
- 12
- 0
-
- Konu Sahibi redlinewoman
iyi de siz ilişkiye girmemişiniz ki o zaman.
ayakta sevişmişsiniz.
hem ayaktasınız, hem birleşme olmadı, hem de hamile miyim diyorsunuz?
valla siz de hamileyseniz eğer çığır açacaksınız cinsellikte..
neyse kızlık bozulmasın diye bakalım daha ne pozisyonlar göreceğiz..
peki bu testi eczaneden 17 yaşında bi kızın alması ne kadar doğru olur?
merhabalar sevgilimle geçenlerde ayakta sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştik. fakat penisi vajinamın içine girmedi,herhangi bi boşalması olmadı ve kızlık zarı yerinde duruyor fakat ben acaba olur mu diye soruyorum 1 damla zevk suyundan şüpheleniyorum fakat erkek arkadaşımda gelip gelmediğini hatırlamıyor ilişkiden 3 gün sonra kahverengi sıvı ve bi beyazımsı içinde hafif kan bulunan parça düştü 5 gün sonra isede kan geldi beklediğim adeti gördüm ve adet düzensizliğim yoktur 4 yıl boyunca aynı şeyler oluyor . 9 gün geçmesine rağmen herhangi bir göğüs ağrısı veya mide bulantısı yok. peki sizce hamile kalmış olabilir miyim? çok korkuyorum intiharın eşiğindeyim:gitme:
ya kızıyorum ama bi yandan da çok üzülüyorum çoook....
17 yaşında bir kızın ne işi olur bu işlerle ya
ne hale geldik biz...
bu kadar mı yitirdik ahlak kavramımızı, kendimize, ailemize sevdiklerimize olan inancımızı saygımızı...
canım kardeşim de bu yaşlarda...
böyle birşey ile karşıma gelse (Allahım göstermesin) kahrımdan ölürdüm herhalde...
hiç mi utanmıyorsunuz ailenizin onurunu gururunu ayaklar altına almaya?
onların başını yere eğdirmeye hakkın var mi?
daha reşit bile değilsin 17sin ya 17, 20bile değil...
korpeciksin, iyiyi kötüden doğruyu yanlıştan ayırt edemiyecek bir yaşta ne işin var sürtünmeyle boşalmayla hamilelik testiyle??
aklını başına devşir...
tamam burası yeri değil ama
yorumlarımız da beklenmiyor bu konuda ama
bence konudan daha önemlisi ablacım 17 yaşında bir insanın bunları yaşaması
bu kadar bilgisizken bunları yaşaması hiç hiç hiç doğru değil...
silkelen kendine gel, yaptıklarının olması muhtemel sonuçlarını düşün...
çok yanlış çok...
4 yıl süren adet düzensizliği değil mi yaaa annem :1shok:birde 4 yıldır sürüyor diyor:1shok:
13 yaşında başlamış bu olaya
ne zaman düşünüyorlar hamile kalma korkusu olduğunda
bile bile lades diye buna denir
istemeden yaşanan olay olsa neyse isteyerek bilerek yaşanılan şeylerden sonrasına diyecek birşey kalmıyor