- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi redlinewoman
konu sahıbesı kaçmışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamİle deĞİlsİndİr tabİİ kİ.. Ama İnŞallah kalırsın!!!!!!!!!!!
4 yıl süren adet düzensizliği değil mi yaaa annem :1shok:
4 yıl boyunca adet düzensizliğim yok demek istemiş bence.
kalınır.adetliyken bile hamile kalınır.ama ilişkiye girmemişsin.korkmana gerek yok.sana bir abla tavsiyesi için rahat etsin istiyorsan git bir test al yap.ve sakın yaşın daha çok küçük,elin adamı gelir vurur tekmeyi,olan sana olur.kendini koru.evlenmeden ilişkiye falan da girme.hamile kalırsan allah korusun,yazık hem sana hem günahsız bebeğe.umarım bunu dikkate alırsın.
tek çizgi çıkması demek.eğer hamileysen ya çift çizgi çıkar,ya da silik çıkar ikinci çizgi.emin olmak için adetinin geçmesini bekle.benim diğer dediklerimi de dikkate alırsan sevinirim.
e 5 gün sonra adet oldum diyosun. neye bu kadar panik yaptın ki yavrucum. değilsindir hamile. hemide öpüş koklaş ama sürtünme dürtülme olaylarına girme. o yaşta erkekler çılgındır hiç bişeyin önünü arkasını düşünmez sen kahrolduğunla kalırsın.
sen bence kafa buluyon burdakilerle muhtemelen erkeksin ve bunlarda senin fantezilerin çünkü 17 yaşındaki hiç bi kız bu kadar utanmaz olamaz
ne demek istiyorsun sen ya :uhm: size güvendiğim için bu siteye üye oldum ve derdime çare arıyorum görüşlerinizi merak ediyorum sitenizi bu olay olduğundan beri takip ediyorum doğuda 13-14 yaşında kızlar hamile kalıyor hatta evleniyor fakat 17 yaşında bi kızın bunları yaşaması sizin için daha garip öyle mi sizden sadece yardım istiyorum ve emin olun sorunumu hallleder halletmez bu siteye bir daha uğramayacağım...bana inanmayan insanlarla aynı board içinde olamam
sadece göbeginde olmus bu sürtünme isi, hatta bosalmamis bile, olsa bile spermler göbek deliginden girecek degil ya , anlamadigim zevk suyu falan fistan herseyi biliyorsunda bunumu bilmiyorsun hala korkuyorsun bukadar...:bbo:
rahat ol hamile filan degilsindir, ama bidahada yapma her ay her ay hamilemiyim panigi genc yasta hayattan bezdirir
sana tavsiyem cinsellik hakkinda kendini gelistirmen, kitaplarla ha yanlis anlama:mymeka: :roflol: ögretmedilermi size okulda bunlari