- 3 Aralık 2021
- 235
- 83
- 22
-
- Konu Sahibi Umaykilinc
Ya geçen ayda öyle oldu ama erken gebelik testinde çıkmadı ama saatler sonra gördüğüm bi çizgiydi bu ay yaptığım en sonuncu direk gördüm bilemedimBence gebesin normalde o çizgi olmaması lazım
Kan testi kesin sonuç bazen bu idrar testleri başka sebepten de çift çizgi olabiliyor muşYa geçen ayda öyle oldu ama erken gebelik testinde çıkmadı ama saatler sonra gördüğüm bi çizgiydi bu ay yaptığım en sonuncu direk gördüm bilemedim
Bakalım 2 gün kaldı adetime zaten nasipKan testi kesin sonuç bazen bu idrar testleri başka sebepten de çift çizgi olabiliyor muş
Geçen ay 15inde oldu 2 günüm kaldı bakalımGecikmenizden sonra yapmanız daha net sonuç verir
Benimde 15 inde oldu 11 test yaptığımda negatifti bende gecikmeyi bekliyorum 12 sinde iki damla kan gördüm başka gelmedi bugünde çok kaşık ağrım var. Pazartesi test yapmayı planlıyorumGeçen ay 15inde oldu 2 günüm kaldı bakalım
Bakalım inşallah gebeyizdir çok stres oldum rüyamda da test yapıyodum 2 çizgi gördüm seviniyorduk felan inşallah gerçektirBenimde 15 inde oldu 11 test yaptığımda negatifti bende gecikmeyi bekliyorum 12 sinde iki damla kan gördüm başka gelmedi bugünde çok kaşık ağrım var. Pazartesi test yapmayı planlıyorum
Bende aynı eşimle sevinç gözyaşları döküyorduk . Artık ne kadar takıyorsam rüyalarımda. Bir de eşimin eli sürekli karnımda ne zaman olacak diyor . Kendi kendine olmayan bebekle konuşuyor. Onu gördükçe daha çok duygusallaşıyprum oturup ağlayasın geliyor olmayıncaBakalım inşallah gebeyizdir çok stres oldum rüyamda da test yapıyodum 2 çizgi gördüm seviniyorduk felan inşallah gerçektir
Herşeyin vakti zamanı var benim eşimde çok istiyor ama çaktırmıyor bana kafama taktığım için ara sıra şakayla karışık diyor hamilemisin felan diye umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olduğumuzu öğrenirizBende aynı eşimle sevinç gözyaşları döküyorduk . Artık ne kadar takıyorsam rüyalarımda. Bir de eşimin eli sürekli karnımda ne zaman olacak diyor . Kendi kendine olmayan bebekle konuşuyor. Onu gördükçe daha çok duygusallaşıyprum oturup ağlayasın geliyor olmayınca
Amin rabbim bizimde kucağımızı sağlıklı bebişlerle doldursunHerşeyin vakti zamanı var benim eşimde çok istiyor ama çaktırmıyor bana kafama taktığım için ara sıra şakayla karışık diyor hamilemisin felan diye umarım en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olduğumuzu öğreniriz
AminnnAmin rabbim bizimde kucağımızı sağlıklı bebişlerle doldursun