• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin bana çok zor durumdayım bilenler lütfen yargılamayın lütfen

Ananaseverler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
1
0
1
27
Tam yumurtlama dönemimde sevgilimle ilişki yaşadık ama tam ilişki yaşamadık boşalma olmadı tam birlikte de olmadık ilişkiden 2 hafta sonra günümde adet oldum ama bu ay tam bir hafta geciktim çok korkuyorum hamile kalmış olabilir miyim sarı ve beyaz akıntım oluyordu bu aralar azaldı geç döllenme veya başka birşey olabilir mi nolur yardım edin
Ultrasonda ve idrar testinde birşey çıkmadı ama 11 gün gecikti sizce neden olabilir ablalarım bişey diyin lütfen

Son düzenleme:
Üstüne bir defa adet olduysan gebe degilsindir stresten geçikmiştir kafana takma ki adet olabilesin

Kaç oldu aynı konuyu görüyorum.. hamile olup olmadığınızı gidip bi kan testi verip öğrenebilirsiniz burdan ne yazık ki bilemeyiz. (Büyük ihtimal stresten gecikiyor stresi bıraktığınız gibi adet gelir. )

Tam yumurtlama dönemimde sevgilimle ilişki yaşadık ama tam ilişki yaşamadık boşalma olmadı tam birlikte de olmadık ilişkiden 2 hafta sonra günümde adet oldum ama bu ay tam bir hafta geciktim çok korkuyorum hamile kalmış olabilir miyim sarı ve beyaz akıntım oluyordu bu aralar azaldı geç döllenme veya başka birşey olabilir mi nolur yardım edin
Yok daha neler, üstüne adet gormussun hemde tam ilişki olmamış. Rahat ol, stres yapmışsın ondan kaynaklidir durumun.

Back