• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin. (Avukat arkadaşlar)

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Allah aşkına yardım edin biri söylesin. Eşim birkaç yıl önce dolandırıldı üzerine şirket açıldı. Vergi kaçırmışlar eşimin üzerinden. Bunun davası 3-4 yıldır sürüyordu. Dolandıran adamın adını soyadını telefon numarasını söylüyoruz hakim adamın tcsini eşime soruyor. Böyle birşey olabilir mi? Adamın dolandırdığını itiraf ettiği mesajları delil olarak sunduk. Bu arada tüm süreçte hakimler bile imalı şekilde suçsuzluğun farkında olduklarını belirtiyorlardı. Zaten herşey ortada imzaların sahte olduğu vs. İmzalar ebesindeki A şehrinde atılmış biz o tarihte 10 saat mesafelik şehirdeyiz ve ikamet bile olduğumuz yerde. Herşey belli yani. Delili de sunduktan sonra hakim mahkeme herşey değişti. Bugün kağıt geldi hapsi onanmış içinde tek eşim de değil dolandırılan bir sürü insan var. Delil de sayılmamış. Karşı dava açıp itiraz edebilir miyiz yoksa ciddi ciddi suçsuz yere hapis mi yatacak. Aklımı yitireceğim nolur yardım edin.

Yalvarıyorum birisi birşey desin bu nasıl olur 4 yaşında kızımla haksız yere tek başıma mı kalacağım

Gerçekten adalet yok bu ülkede. Sesini duyan da yok.

Dosya bir bütün olarak incelenir. Şimdi siz böyle anlatırsınız ama dosyadan başka anlaşılır biz burdan hiçbir şey yapamayız bu durumda. Dosyayı incelemek lazım, bunun için siz oturduğunuz yerden bir avukat bulun. En uygun yardımı o sağlar. Bu şekilde olmaz çünkü.

Sizin kısıtlı bilginizle nasıl yardımcı Olabiliriz ki burdan. Eşinizin avukatı varsa onunla görüşün yoksa da iyi bi avukat bulup neler yapabileceğinizi konuşun

ceza davasında karşı dava diye bir şey yoktur. dosyanız hangi aşamada bilmiyorum, istinaf-yargıtay kanun yollarına gidebilirsiniz.

Back