• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur uyanık olan baksın allah aşkına, gebelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Bugün ilişkiden sonraki 9.gün. Şimdi “erken gebelil testi” yaptım,yaklaşık 7 8 dakika sonra böyle oldu, çok çok ince bi çizgi var gibi eğer delirmediysem, hava aydınlanınca kan testi versem mi? Ne diyosunuz nolur bakın

Eklentiler

• B43BA67A-AF04-46BE-83F2-C3E01DAFD0F7.webp
    B43BA67A-AF04-46BE-83F2-C3E01DAFD0F7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 164
  • D8271537-C096-4F88-8BEE-647E7E3569C0.webp
    D8271537-C096-4F88-8BEE-647E7E3569C0.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 152
regle kaç gün var. Pozitif gibi görünüyor ama bazen yanıltıcı olabiliyor testler vardır inşallah siz yine kan verin derim inşallah vardır

Merhaba var gözüküyor ama ben erken gebelik testlerine artık tövbeliyim ,çok silik duruyor çizginiz benimki daha koyuydu 39 çıkmıştı değerim zaten kimyasallada sonlandı .Erken öğrenmeniz biraz stres yapıyo insanda ben kaset test yapsaydım 5 liralık olanlardan beta hcg 50 değeri altında olduğu için negatif çıkardı umutlanmazdımda .İnşallah bebeğiniz sizinledir size tutunur

Bugün ilişkiden sonraki 9.gün. Şimdi “erken gebelil testi” yaptım,yaklaşık 7 8 dakika sonra böyle oldu, çok çok ince bi çizgi var gibi eğer delirmediysem, hava aydınlanınca kan testi versem mi? Ne diyosunuz nolur bakın
Yerlesme de yumurtlamadan 9 10 gun sonra oluyor diye biliyorum. Yumurtlamayi tutturmuşsunuz sanırım. Bence de bebek var. Insallah sagliklidir hemen kan verin bence.

Silik de olsa çizgi var allah gönlünüze göre versin İnş vardır

Testinizin pik olduğunu nasıl biliyorsunuz? Bizde denemeye başladık henüz bir gebelik oluşmadı? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba var gözüküyor ama ben erken gebelik testlerine artık tövbeliyim ,çok silik duruyor çizginiz benimki daha koyuydu 39 çıkmıştı değerim zaten kimyasallada sonlandı .Erken öğrenmeniz biraz stres yapıyo insanda ben kaset test yapsaydım 5 liralık olanlardan beta hcg 50 değeri altında olduğu için negatif çıkardı umutlanmazdımda .İnşallah bebeğiniz sizinledir size tutunur

Yerlesme de yumurtlamadan 9 10 gun sonra oluyor diye biliyorum. Yumurtlamayi tutturmuşsunuz sanırım. Bence de bebek var. Insallah sagliklidir hemen kan verin bence.

Silik de olsa çizgi var allah gönlünüze göre versin İnş vardır

Ay hepinizden allah razı olsun inşallah vardır inşallah. Uyuyamıyorum heyecandan, dualarınızı beklerim ❤️

Ay hepinizden allah razı olsun inşallah vardır inşallah. Uyuyamıyorum heyecandan, dualarınızı beklerim ❤️
Inşallah vardır canım hayırlısıyla kucağına alırsın. Yanılma payı düşük oluyor genelde. Negatifse tamam diyemem ama bu testler pozitifse gebelik mutlaka vardır demişti doktorum

Yakin zamanda Bir gun bu heyecani yasamayi cok isterim. Tam dua saatleri, bana da dua eder misin?
Ahh Ah 😔 bende bu duyguyu 2 gün yaşayabildim sadece Rabbim bana inşallah bu ay tekrar nasip ederde yarım kalan sevincimi tamamlarım bu saatler dua saatleri dualarımızda birbirimizi unutmayalım 🤲🏻

Hakkınızda hayırlısı olsun, çok erken test yapmışsınız, çok umutlanıp üzülmek daha kötü oluyor. Regl geçmeden yapmayın. İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻🤲🏻

Var gibi duruyor hayırlı olsun inşallah canm 😘 regle kaç gün var?? kan testi yaptır ona göre.

Var gibi duruyor hayırlı olsun inşallah canm 😘 regle kaç gün var?? kan testi yaptır ona göre
Benim reglim çok düzensiz, bilmiyorum o yüzden ama son adet tarihim 12 aralıktı. Yumurtlamaya göre hesaplayarak test yaptım inşallah doğrudur çok teşekkür ederim

Back
X