nolur bir bakın

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
testimde 2.çizgiyi göüyor musunuz lütfen bakıp yorum yapınn...
1 aşılama ve 1 tüp bebekte neg.sonuç aldım bu 2.denememdi,ilk kez böle silikte olsa bişey göründü

Son düzenleme:
test pozitif idrar testi topiğinde ben gördüm bence pozitifffffffff :)

transferin kaçıncı günü canım
kandada baktır için rahat etsin:)

canım gene Allah bilir tabi amaa
bencede hamilesin :KK1:
testi sabahmı yaptın öglen falanmı
ben 10. gün yaptıgımda sabah iki çizgi ögleden sonra yaptıgımda biri silik çıkmıştı
hayırlı olsun inşallah

kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn kan testi yapptır hemennnnnnnnnn:)
bu arada adet günün nezaman cnm:)

Son düzenleme:
arkadaşlar inşallah arkadaşımız hamiledirde hepiniz şunu unutmuşsunuz.. arkadşımız tüp bebek yaptırmış yani bu aşamada verilen ilaçlardan dolayıda bu test böyle çıkmış olabilir çünkü verilen ilaçlardada aynı gebelikte salgılanan hormon bunuluyo.. inşallah hamilesindir canm ama bunu anlamak için bence kan testi yaptırman şart...

canım gene Allah bilir tabi amaa
bencede hamilesin :KK1:
testi sabahmı yaptın öglen falanmı
ben 10. gün yaptıgımda sabah iki çizgi ögleden sonra yaptıgımda biri silik çıkmıştı
hayırlı olsun inşallah

akşam yaptım inşallah öledir kan verdim zaten az önce

kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn kan testi yapptır hemennnnnnnnnn:)
bu arada adet günün nezaman cnm:)

test günüm yarındı şimdi kan verdim

tebrikler canım hamilesin benimde aynı senınkı gıbı sılık cıkmıstı

inşallah ama bnm tüp bebek ya ondan emin olamadım..

bencedee hamilesinn tenrik ederimmm cnmmmm:KK49::KK49::KK49:

allahım hepinize teşekkür ederim inşallah öledir uzun yıllardır uğraş veriyorum

arkadaşlar inşallah arkadaşımız hamiledirde hepiniz şunu unutmuşsunuz.. arkadşımız tüp bebek yaptırmış yani bu aşamada verilen ilaçlardan dolayıda bu test böyle çıkmış olabilir çünkü verilen ilaçlardada aynı gebelikte salgılanan hormon bunuluyo.. inşallah hamilesindir canm ama bunu anlamak için bence kan testi yaptırman şart...

evet tüp bebek bide sabah kalktığımda netlik baya bozulmuştu ilaçlarında etkisi oluyorsa şu an çok daha ümitsizliğe kapıldım..kan verdim 1-2 saate ararlar hastaneden

Bencede hamilesin ama yine kan testiyle emin ol
Gecen ay benim idrarda pozitifcikti kanda negatif

arkadaslar kan sonucum geldi 56 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............
ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden çok emin olamadım...allahım şükürler olsun sana.......................hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim moral verdiniz bana....umarım sonu gelir de bebeğim beni bırakmaz hiç..

arkadaslar kan sonucum geldi 56 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............
ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden çok emin olamadım...allahım şükürler olsun sana.......................hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim moral verdiniz bana....umarım sonu gelir de bebeğim beni bırakmaz hiç..

canımmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahımmm sana bağışlasın çok sevindim gerçekten rabbim seninle birlikte herkesin yüzünü güldürsün.:KK9::KK9:

canım tebrikler cok sevindim
tahmınlerımız dogru cıkmıs
hadi hayırlı olsun
inşallah kucagına almakta nasip olur :KK34:

X