Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferin kaçıncı günü canım
kandada baktır için rahat etsin:)
testimde 2.çizgiyi göüyor musunuz lütfen bakıp yorum yapınn...
1 aşılama ve 1 tüp bebekte neg.sonuç aldım bu 2.denememdi,ilk kez böle silikte olsa bişey göründü
canım gene Allah bilir tabi amaa
bencede hamilesin
testi sabahmı yaptın öglen falanmı
ben 10. gün yaptıgımda sabah iki çizgi ögleden sonra yaptıgımda biri silik çıkmıştı
hayırlı olsun inşallah
kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn kan testi yapptır hemennnnnnnnnn:)
bu arada adet günün nezaman cnm:)
tebrikler canım hamilesin benimde aynı senınkı gıbı sılık cıkmıstı
bencedee hamilesinn tenrik ederimmm cnmmmm
arkadaşlar inşallah arkadaşımız hamiledirde hepiniz şunu unutmuşsunuz.. arkadşımız tüp bebek yaptırmış yani bu aşamada verilen ilaçlardan dolayıda bu test böyle çıkmış olabilir çünkü verilen ilaçlardada aynı gebelikte salgılanan hormon bunuluyo.. inşallah hamilesindir canm ama bunu anlamak için bence kan testi yaptırman şart...
arkadaslar kan sonucum geldi 56 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............
ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden çok emin olamadım...allahım şükürler olsun sana.......................hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim moral verdiniz bana....umarım sonu gelir de bebeğim beni bırakmaz hiç..
arkadaslar kan sonucum geldi 56 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............
ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden çok emin olamadım...allahım şükürler olsun sana.......................hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim moral verdiniz bana....umarım sonu gelir de bebeğim beni bırakmaz hiç..