- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi arkadasm fotoda daha da soldu ama BN goruom bisi saol cnmVarla yok arası görünüyor 2 gün sonra yenileyin testi varsa kesinleşir zaten
Haklisn ama bi turlu isten izin alip gidemedim canm adete 3 gün varkan te kesin sonuc alırsın cnm ..
Haklisn ama bi turlu isten izin alip gidemedim canm adete 3 gün
var
tek çizgi . Gebe diilsinEki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
Kiz allah iyiligini versin.ben ne zannettim biliyon mu lavabooo....mutfak lavabosu...hahahaaaaaaEki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
Bende hayal mayal bi cizgi gordum cnm daha adetin gecmems byle olmasi normalAci gerçekle yuzlestm şuan halbuki gozlerume kirmizi perde indiydi