• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen 😞

eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen 😞
Doktora gitmeyi düşünmediniz mi ?

Doktor ne güne duruyor

Bikaç baslıkta gördüm sizi daha önce, çocukla alakalı sizde benim düştüğüm hataya düşüyosunuz
Çok fazla kafaya takmayın, eğer tüm tetkikleri yaptırdınız ve sizdede eşinizde bişey çıkmadıysa oluruna bırakın
Psikoloji çok fazla etkiliyo o durumu, eşinizde stres yapıyosa onun için sorunlar yasamaya baslamıstır
Tabi bu konu içinde ayrı doktora gitmek gerekir ama dediğim gibi çocuk konusunu oluruna bırakın stres yapıp ilişkinizide olumsuz etkilemeyin

Bikaç baslıkta gördüm sizi daha önce, çocukla alakalı sizde benim düştüğüm hataya düşüyosunuz
Çok fazla kafaya takmayın, eğer tüm tetkikleri yaptırdınız ve sizdede eşinizde bişey çıkmadıysa oluruna bırakın
Psikoloji çok fazla etkiliyo o durumu, eşinizde stres yapıyosa onun için sorunlar yasamaya baslamıstır
Tabi bu konu içinde ayrı doktora gitmek gerekir ama dediğim gibi çocuk konusunu oluruna bırakın stres yapıp ilişkinizide olumsuz etkilemeyin
Benim eşim mesleği geregı cok stresli biri istemeden bile olsa stres yapamıyor daha ılıskı baslamadan yapamazsam dıyedusunuyor buda olumsuz etkiliyor

aranızda ki ilişki nasl kavga vs varmı?

ben bu hatayı yaptım gercekten cok etkiliyor

ben bu hatayı yaptım gercekten cok etkiliyor
Bende yasadığım için aynı seyleri
Tavsiye vermek istedim arkadasa nacizane
Stres yaptığı sürede ne yaparsa yapsın sonuca çok zor ulasıcak çünkü 😔

Benim eşim mesleği geregı cok stresli biri istemeden bile olsa stres yapamıyor daha ılıskı baslamadan yapamazsam dıyedusunuyor buda olumsuz etkiliyor
Anlıyorum, bi doktora görünmenizde fayda var
Belki çözüme kavuşur

Bende yasadığım için aynı seyleri
Tavsiye vermek istedim arkadasa nacizane
Stres yaptığı sürede ne yaparsa yapsın sonuca çok zor ulasıcak çünkü 😔
evet eşler bu srunu yaşayıp üstüne birde kabul etmeyince kadınlaırn psikolileri daha da beter oluyor

Aramızda hıc bir sorun yok esimde baya heybetli kalıplı bir adamdır hıc boyle bir sorunu yoktu cok istiyor bu defa yapcam diyor yapamıyor bu konuda kullanılan bir takviye urun var mı
bende doktora görünsün cnm aldıgı ürünler ters tepebilir

Doktor bu konuda yardımcı olur diyorsunuz hani bende sanıyordum ki sadece sperm sonuçlarına falan bakıyor
Öyle sey olur mu hiç
Nasıl bizde kadın hastalıklarıyla alakalı yasadığımız tüm problemlere tedavi uygulanmaya çalısıyolar kadın doğum
Erkeklerdede üroloji her türlü probleme bakıyor, psikolojik bi durumsada yönlendirir terapiste
Gidin mutlaka çözüm bulunur

Merhaba. Cinsel iliski bir gorev degil, bir zevk işi. Ama bizler çocuk çocuk dedigimiz için ne iliskide anlam kaldi ne de eslerimizde heves. Bizde oyle sorun yok ama etkilendjyini biliyorum. Cunki ovulasyon donemine girdikde baska zamanlardaki gibi zevkli olmuyor. Bu ayi es geçin. Esinjze bedeninizi ozlemesi için zaman verin. Anliyorum çocuk için acele ediyorsunuz ama bu gidisle iliski sorununuz ciddi boyuta gele bilir. Zaten hamile bile kalinsa iliskiler aksadigi için cinsel hayatiniz minimuma ine bilir. Bu ay iliski için zorlamayin. Dinlenicem soyleyin eşinize. Gelecek ay da oyle soyleyin ama kendiniz yumurtlama zamaninizi tahmini hesaplayib o gun esiniz için guzel ortam yarataram zevkle ilişkiye girin. Ama sakin bu sorunu eşinizin yuzune vurmayin neden olmuyor falan diyerek. Cunki bir sonraki iliskide de 'acaba bu kez de olmuycak mi' diye dusunuyor iliski boyu. E tabi yine etkiliyor. Anlayacagin kisir donguye giriyor erkek de. Tabi doktora gitmesi gerek. Ama her evlilikde, en çok da çocuk dusunen ciftlerde gorulen bir vaka oldugu için zaman vermeniz en dogrusu

Back
X